oto quit hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
oto quit hk.
selam değerli forum sakinleri iyi forumlar bazi serverlara baglanırken direk quit atiyor bazilarin da ise 2 adam vurunca kasma oluşuıyor ardindan quit atiyo sebebi nedir uzun zamandır ben bu sorunla karsılasıyom
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
oto quit hk.
valla işlemci ile ilakalımı orasını bılmıyorum ama istedigim serverda oynayamıyorum @Tasarimci v2 map yuklenmesi bitiyo tam sw baglanırken quit atiyo
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
oto quit hk.
Cs ile alakalı bi durum, eskiden bendede bu sorun vardı. Başka bi cs indirmeyi deneyin, yada steamdan alın en iyisi. Eskiden formatmı attım ondan sonra düzeldi sanırsam.
Linklerini gizle |
oto quit hk.
Donanımsal bir hata olabilir. Bellek veya cpu yetmemesi durumunda bu durum gerçekleşebilir. Csd clientini deneyin.
Linklerini gizle |
-
oto quit hk.
@Taha Demirbaş teşekür ederim denicem @Leooo steam da yaşadigim problem ayrı zaten degişik bi olay istedigim nicki steam de giremiyorum oyun içi istedigim nicki ayarlardan apply yapiyorum servere giriyorum ayarlardaki nick ile steam nicki farkli giriyo farkli hostlardan cs ındırdım yıne fayda etmedı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
oto quit hk.
Bendede olmuştuda steamdan giriyorsan yani Tahanın dediği gibi ola bilir.WolfsBey yazdı: Cmt Tem 07, 2018 10:19 pm @Taha Demirbaş teşekür ederim denicem @Leooo steam da yaşadigim problem ayrı zaten degişik bi olay istedigim nicki steam de giremiyorum oyun içi istedigim nicki ayarlardan apply yapiyorum servere giriyorum ayarlardaki nick ile steam nicki farkli giriyo farkli hostlardan cs ındırdım yıne fayda etmedı
Linklerini gizle |