Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Sosyal platformlardan istediğiniz hesap ve videolar kaldırılır neyse dostum o hesap'a erişim sağlayamazsın ama bi ara benim tsye uğra seni birisiyle tanıştırıcam insta'dan çok iyi anlıyo onunla konuş bakalım belki o yardımcı olabilir geçmiş olsun.
TÜRKÇÜ yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:18 pm
Merhaba, instagram hesabım kapatıldı kapanan hesabı geri açabilecek yardım sever arkadaşlarımız vardır diye umut ediyorum.
Hesaba hiçbir şekilde ulaşamıyorum şifre unuttum bölümünden hesabı kontrol ettiğimde aşağıdaki görselde şablondaki yazı çıkıyor.
hesabınızın adını : e postanızı atarsanız Üzerinize atılmış spamları ve şikayetleri Geri Çekerim ama şikayetler gerçek ise kaldıramam.yok degilse incelemeye alırlar hesap kapalı olur max 2 hafta içindde acılır : Bazıları Havanalnıyor Kaldırıım yotubeden telif atarım Bug bulmmuşlar havalanıyolar kendi kanallarına 3 tane vidyo yüklesinler. bak ben nası o hesabı kapatıyorum.neyse kardeşim Ulaş bana
Merhaba, instagram hesabım kapatıldı kapanan hesabı geri açabilecek yardım sever arkadaşlarımız vardır diye umut ediyorum.
Hesaba hiçbir şekilde ulaşamıyorum şifre unuttum bölümünden hesabı kontrol ettiğimde aşağıdaki görselde şablondaki yazı çıkıyor.
hesabınızın adını : e postanızı atarsanız Üzerinize atılmış spamları ve şikayetleri Geri Çekerim ama şikayetler gerçek ise kaldıramam.yok degilse incelemeye alırlar hesap kapalı olur max 2 hafta içindde acılır : Bazıları Havanalnıyor Kaldırıım yotubeden telif atarım Bug bulmmuşlar havalanıyolar kendi kanallarına 3 tane vidyo yüklesinler. bak ben nası o hesabı kapatıyorum.neyse kardeşim Ulaş bana
Heçkır çocuk hangi yan hesapsın söyle bakiyim...
Özür için açtım hesabı : kalkarsa görüşürüz
Sanırıııım eski hesabın tengrijail ne güzel yasaklanmışsın hala kural ihlallerine devam
ShooTeR yazdı: Prş Tem 05, 2018 1:54 pm
Sanırıııım eski hesabın tengrijail ne güzel yasaklanmışsın hala kural ihlallerine devam
başkanbey ben kardeşim .
Başkanbey emir büyük yerden yasaklısın abicim. @Yek'-ta
@alpersoylu34 Senin gibi Dolandırıcı degilim.Abicigim saldırdım özür diliyorum boşuna konu yapma boş yazma. Ömerbey yasaklısın diyene kadar yazıcam Yak-ta Yasaklısın diyip duruyo acıklama yapmıyor