İnstagram hesap açma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
İnstagram hesap açma
Şey arkadaşlar yak-ta kim? Ben bir tane o isime benzeyen birini tanıyorum o da yek-ta.
Neyse. Başkan sana gereken açıklamayı yaptı yekta. Ayrıca sen instagramdan ne anlarsın .d
Neyse. Başkan sana gereken açıklamayı yaptı yekta. Ayrıca sen instagramdan ne anlarsın .d
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
İnstagram hesap açma
ben niye bugün forumda bu kadar çok gülüyorum ? :SDFKFFDSSDF:fdS:sfd:sDFFd:DSF:FSD.F:sdFSDFSDEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:34 pm Şey arkadaşlar yak-ta kim? Ben bir tane o isime benzeyen birini tanıyorum o da yek-ta.
Linklerini gizle |
-
İnstagram hesap açma
Kanka büyülerim o kadarını söylemiyor yahu .dIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:36 pmben niye bugün forumda bu kadar çok gülüyorum ? :SDFKFFDSSDF:fdS:sfd:sDFFd:DSF:FSD.F:sdFSDFSDEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:34 pm Şey arkadaşlar yak-ta kim? Ben bir tane o isime benzeyen birini tanıyorum o da yek-ta.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
İnstagram hesap açma
O YÜZDENMİ 60K HESAP 22K HESAP 15K HESAP VAR. QWe:QEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:34 pm Şey arkadaşlar yak-ta kim? Ben bir tane o isime benzeyen birini tanıyorum o da yek-ta.
Linklerini gizle |
-
İnstagram hesap açma
Mavi tik onay, 40 k hesap çekilişi, 200 k bot User, 59 k türk, 120 k yurt dışı reel hesap
Ayrıca bayi satın almak kolay, veya hesap satın almak.
Yüzlerce hesap kapatıp açtık, 2014 kayıtlı hesaplar dahi kapatılıyor. Ayrıca, burda sidik yarışı yapmıyoruz, yasaklısın.

Yüzlerce hesap kapatıp açtık, 2014 kayıtlı hesaplar dahi kapatılıyor. Ayrıca, burda sidik yarışı yapmıyoruz, yasaklısın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
İnstagram hesap açma
@EmirhanBeyBeta buna sen karar vermesin mr.hunter'cik qwE:qw sidik yarışı degil evet. kb ama sen 2016 geldin 2014 de ne hesabı kapatıyon hadi ben kendi adıma soyadıma kayıtlı hesapları atıyorum. sende at.boş yorum yapmayalımEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:41 pm Mavi tik onay, 40 k hesap çekilişi, 200 k bot User, 59 k türk, 120 k yurt dışı reel hesap![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
İnstagram hesap açma
Biz @IMANSIZ WINSTON HOCA ile telif atıp parayla geri telifi kaldırıyoruz sadece attığımız telifi değil ama istersen enes baturun videosu telif yesin parayla kaldırırız
Linklerini gizle |
-
İnstagram hesap açma
Tanrım sen bana sabır ver.
Karar verin arkadaşım, ktalko mu mr.hunter ben mi?

Neyse sen daha okuduğunu anlamıyorsun, yektanın dediğini tekrar yazayım burda.
" Emir büyük yerden, banın açılmayacak.
Ek olarak; yaşını bilmiyorum ama reis, başkan, bey, abiniz gibi isimler ile işin çok zor. İstenmiyorsun, anla."
Karar verin arkadaşım, ktalko mu mr.hunter ben mi?
Neyse sen daha okuduğunu anlamıyorsun, yektanın dediğini tekrar yazayım burda.
" Emir büyük yerden, banın açılmayacak.
Ek olarak; yaşını bilmiyorum ama reis, başkan, bey, abiniz gibi isimler ile işin çok zor. İstenmiyorsun, anla."
Linklerini gizle |
-
İnstagram hesap açma
Dolandırıcı ?diktörtgen yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:26 pm@alpersoylu34 Senin gibi Dolandırıcı degilim.Abicigim saldırdım özür diliyorum boşuna konu yapma boş yazma. Ömerbey yasaklısın diyene kadar yazıcam Yak-ta Yasaklısın diyip duruyo acıklama yapmıyoralpersoylu34 yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:13 pmBaşkanbey emir büyük yerden yasaklısın abicim. @Yek'-ta

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy