Anladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
CSD tracker paylaşımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
CSD tracker paylaşımı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
CSD tracker paylaşımı
Neye istinaden, hangi kanıta istinaden beni TeamTR serverlarını ön planda tutacağımı belirtiyorsunuz? Bir önceki mesajımda bunun aksi yönünde beyanda bulunduğum halde Böyle asılsız bir ithamda bulunmak için öne sürdüğünüz argüman nedir? Boş yapmaktan ve iftira atmaktan başka işiniz yok.Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 12:54 pmAnladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Ben daha siteyi bitirmedim bile, neye göre benim nasıl kurduğumu anlatıyorsunuz? Rank sistemi var veya yok, neye göre rank sistemi yapmadığımı iddia edebiliyorsunuz? Ayrıca para benim param, ne için harcayacağıma nasıl karar verebiliyorsunuz?
Bitirdiğimizde siteye girmezsiniz olur biter. Ben sizi benim sistemimden doluluğu takip edin diye zorlamıyorum.
Bu kafayıda anlamıyorum. İş geliştirmek, üretmek isteyen insanları baltalamaktan başka yaptığınız bir şey yok.
Çok biliyorsanız lütfen kendiniz üretin.
Yazdığınız mesajları artık dikkate almayacağım ve cevaplandırmayacağım.
Kolay gelsin.
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek@Yek'-ta Konuyu kilitleyebilir miyiz lütfen. Teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
CSD tracker paylaşımı
Rank sisteminde bot harici hiç kimse rank üzerinde veya anlık işlerde el ile müdahele olmayacaktır.
Bunun garantisini veriyoruz zaten hiç bir server ön planda tutulmayacaktır.
Bunun garantisini veriyoruz zaten hiç bir server ön planda tutulmayacaktır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
CSD tracker paylaşımı
@Groove Graphics senden rica ediyorum bilmediğin konulara yazma, adam mesajında öyle bir şey yapmayacağını belirtir iken siz tersini söylüyorsunuz. Aynı şekilde ys belgesi olayında da.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
CSD tracker paylaşımı
@Yek'-ta Bu adama dikkatli bak yekta 1-2 güne bu adamın foyosu çıkıcak bu adam her konuya kanıtsız suçlamalar atan sonrada [amacım kötülemek değil yahu sadece prim kasıyorum ] diyen bir arkadaş @Groove Graphics Sen benim ts'me geldiğin gün Kaybol dememim sebebi bu anladınmı ? bence yüzsüzlük yapıp daha'da konularımıza yazma elimiz uzun mazallah. İyi forumlar.Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 12:54 pmAnladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
CSD tracker paylaşımı
Konuya o attığım mesajdan dolayı Levelsizden özür dilerim.IMANSIZ WİNSTON HOCA Baariz bir şekilde tehdit mesajı atıyorsun elim kolum uzun diyorsun,daha isminde hayır yok.Prim diyorsunda 96 mesajla ne primi kasıyorum sence ? ve şunu unutmayalım Bİ KERE YASAKLANAN YİNE YASAKLANIR RAHAT DURMAZ.Ts3 Adresinize Geldimde yalancı klanlardaki gibi odalara bot çekip gizlemişsiniz tebrikler.Benimle ilgili mesaj atmazsanız iyi olur.Hangi konuya mesaj atıp atmıyacağımı söyliyemezsin ! IMANSIZ Eklenti veya Grafik hakkında bilgin sıfır.Sende ozaman eklentiler veya banner bölümüne mesaj atmaman dileğiyle.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 04, 2018 3:53 pm@Yek'-ta Bu adama dikkatli bak yekta 1-2 güne bu adamın foyosu çıkıcak bu adam her konuya kanıtsız suçlamalar atan sonrada [amacım kötülemek değil yahu sadece prim kasıyorum ] diyen bir arkadaş @Groove Graphics Sen benim ts'me geldiğin gün Kaybol dememim sebebi bu anladınmı ? bence yüzsüzlük yapıp daha'da konularımıza yazma elimiz uzun mazallah. İyi forumlar.Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 12:54 pmAnladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
CSD tracker paylaşımı
Tamam kardeşim alperin isminde hayır yok diyelim, eklenti ve grafik konusunda da güya sıfır. Peki sen niye bilmediğin konuya cevap veriyorsun? Benim mesajlarıma cevap verebilirsin mesela.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
CSD tracker paylaşımı
Zaten o konulara mesaj atmıyorum elim kolum uzun derken elim kolum uzun somut birşey söylüyorum soyut değil. 2. olarak şu herkes'in bot lafına gelelim sana ts'de query verip bot olmadığınıda kanıtlarım beni kendinle ve diğer clanlarla karıştırma 3. şuan hiç'de kural ihlali yapmayı düşünmüyorum he yaparsamki bu seni hiç ilgilendirmez 4. Forumdayız ve senin grafik veya başka birşey paylaştığını ben görmedim ve seni ilk defa görüyoruzGroove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 5:03 pmKonuya o attığım mesajdan dolayı Levelsizden özür dilerim.IMANSIZ WİNSTON HOCA Baariz bir şekilde tehdit mesajı atıyorsun elim kolum uzun diyorsun,daha isminde hayır yok.Prim diyorsunda 96 mesajla ne primi kasıyorum sence ? ve şunu unutmayalım Bİ KERE YASAKLANAN YİNE YASAKLANIR RAHAT DURMAZ.Ts3 Adresinize Geldimde yalancı klanlardaki gibi odalara bot çekip gizlemişsiniz tebrikler.Benimle ilgili mesaj atmazsanız iyi olur.Hangi konuya mesaj atıp atmıyacağımı söyliyemezsin ! IMANSIZ Eklenti veya Grafik hakkında bilgin sıfır.Sende ozaman eklentiler veya banner bölümüne mesaj atmaman dileğiyle.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 04, 2018 3:53 pm@Yek'-ta Bu adama dikkatli bak yekta 1-2 güne bu adamın foyosu çıkıcak bu adam her konuya kanıtsız suçlamalar atan sonrada [amacım kötülemek değil yahu sadece prim kasıyorum ] diyen bir arkadaş @Groove Graphics Sen benim ts'me geldiğin gün Kaybol dememim sebebi bu anladınmı ? bence yüzsüzlük yapıp daha'da konularımıza yazma elimiz uzun mazallah. İyi forumlar.Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 12:54 pm
Anladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)

Linklerini gizle |
-
CSD tracker paylaşımı
Yetkililer kola çiğdem yapıyorlar galiba savaş alanına döndü nerede bu yetkililer kilit istiyoruz konuya

Linklerini gizle |
CSD tracker paylaşımı
Bizim ismimizin geçeceği şeyleri tek csd ekibi yapsa daha yerinde olacagını düşünüyorum. Niyetinizi anlıyorum tabiki fakat Kamil koç la çoğu kişi seyahat etmiştir fakat internet sitelerine otomasyon kodlayamamıştır mesela.
Linklerini gizle |