Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD tracker paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Groove Graphics
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Groove Graphics »

Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Anladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Levelsiz »

Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 12:54 pm
Levelsiz yazdı: Sal Tem 03, 2018 11:13 pm Beyler elimden geleni yapıyorum. Tabii ki kendi serverlarımı ön planda tutmayacağım, öyle bir projenin ne kadar istikrarı olabilir? Serbest bir web girişimi olduğunu yazdım. Ömer Bey'e de sorduk. ilgili projeyi böyle menfaatime kullanacığımı düşünmekte abes. Tamamen tarafsız tabii ki. Aksi durumunda kapatıp gideriz direk, beni bilen bilir, tanıyan tanır. Böyle çocuksu veri oynama işleriyle işimiz olmaz. Kolay gelsin.
Anladığım kadarıyla gt tarzı bir server listesi sitesi olacak sadece csdurağı serverleri olacak.Ve TeamTR serverleri ön planda tutmaya çalışacaksın,Veri oynama işi dediğin rank sistemi ise siten sadece bir server list olacak bence para israfı.Zamanında bir konuda mesajını görmüştüm yapacağını söylemiştin gt tarzı rank sistemli siteyi,bende bu konuda yapacağını sanmıştım.Sitende başarılar dilerim ama bence amaçsız bir serverlistesi gibi.(Amacım kötülemek değil)
Neye istinaden, hangi kanıta istinaden beni TeamTR serverlarını ön planda tutacağımı belirtiyorsunuz? Bir önceki mesajımda bunun aksi yönünde beyanda bulunduğum halde Böyle asılsız bir ithamda bulunmak için öne sürdüğünüz argüman nedir? Boş yapmaktan ve iftira atmaktan başka işiniz yok.
Ben daha siteyi bitirmedim bile, neye göre benim nasıl kurduğumu anlatıyorsunuz? Rank sistemi var veya yok, neye göre rank sistemi yapmadığımı iddia edebiliyorsunuz? Ayrıca para benim param, ne için harcayacağıma nasıl karar verebiliyorsunuz?

Bitirdiğimizde siteye girmezsiniz olur biter. Ben sizi benim sistemimden doluluğu takip edin diye zorlamıyorum.
Bu kafayıda anlamıyorum. İş geliştirmek, üretmek isteyen insanları baltalamaktan başka yaptığınız bir şey yok.
Çok biliyorsanız lütfen kendiniz üretin.

Yazdığınız mesajları artık dikkate almayacağım ve cevaplandırmayacağım.

Kolay gelsin.

[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek@Yek'-ta Konuyu kilitleyebilir miyiz lütfen. Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Rank sisteminde bot harici hiç kimse rank üzerinde veya anlık işlerde el ile müdahele olmayacaktır.
Bunun garantisini veriyoruz zaten hiç bir server ön planda tutulmayacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

@Groove Graphics senden rica ediyorum bilmediğin konulara yazma, adam mesajında öyle bir şey yapmayacağını belirtir iken siz tersini söylüyorsunuz. Aynı şekilde ys belgesi olayında da.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

@Yek'-ta Bu adama dikkatli bak yekta 1-2 güne bu adamın foyosu çıkıcak bu adam her konuya kanıtsız suçlamalar atan sonrada [amacım kötülemek değil yahu sadece prim kasıyorum ] diyen bir arkadaş @Groove Graphics Sen benim ts'me geldiğin gün Kaybol dememim sebebi bu anladınmı ? bence yüzsüzlük yapıp daha'da konularımıza yazma elimiz uzun mazallah. İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Groove Graphics
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Groove Graphics »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 04, 2018 3:53 pm
@Yek'-ta Bu adama dikkatli bak yekta 1-2 güne bu adamın foyosu çıkıcak bu adam her konuya kanıtsız suçlamalar atan sonrada [amacım kötülemek değil yahu sadece prim kasıyorum ] diyen bir arkadaş @Groove Graphics Sen benim ts'me geldiğin gün Kaybol dememim sebebi bu anladınmı ? bence yüzsüzlük yapıp daha'da konularımıza yazma elimiz uzun mazallah. İyi forumlar.
Konuya o attığım mesajdan dolayı Levelsizden özür dilerim.IMANSIZ WİNSTON HOCA Baariz bir şekilde tehdit mesajı atıyorsun elim kolum uzun diyorsun,daha isminde hayır yok.Prim diyorsunda 96 mesajla ne primi kasıyorum sence ? ve şunu unutmayalım Bİ KERE YASAKLANAN YİNE YASAKLANIR RAHAT DURMAZ.Ts3 Adresinize Geldimde yalancı klanlardaki gibi odalara bot çekip gizlemişsiniz tebrikler.Benimle ilgili mesaj atmazsanız iyi olur.Hangi konuya mesaj atıp atmıyacağımı söyliyemezsin ! IMANSIZ Eklenti veya Grafik hakkında bilgin sıfır.Sende ozaman eklentiler veya banner bölümüne mesaj atmaman dileğiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Tamam kardeşim alperin isminde hayır yok diyelim, eklenti ve grafik konusunda da güya sıfır. Peki sen niye bilmediğin konuya cevap veriyorsun? Benim mesajlarıma cevap verebilirsin mesela.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Groove Graphics yazdı: Çrş Tem 04, 2018 5:03 pm
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 04, 2018 3:53 pm
Konuya o attığım mesajdan dolayı Levelsizden özür dilerim.IMANSIZ WİNSTON HOCA Baariz bir şekilde tehdit mesajı atıyorsun elim kolum uzun diyorsun,daha isminde hayır yok.Prim diyorsunda 96 mesajla ne primi kasıyorum sence ? ve şunu unutmayalım Bİ KERE YASAKLANAN YİNE YASAKLANIR RAHAT DURMAZ.Ts3 Adresinize Geldimde yalancı klanlardaki gibi odalara bot çekip gizlemişsiniz tebrikler.Benimle ilgili mesaj atmazsanız iyi olur.Hangi konuya mesaj atıp atmıyacağımı söyliyemezsin ! IMANSIZ Eklenti veya Grafik hakkında bilgin sıfır.Sende ozaman eklentiler veya banner bölümüne mesaj atmaman dileğiyle.
Zaten o konulara mesaj atmıyorum elim kolum uzun derken elim kolum uzun somut birşey söylüyorum soyut değil. 2. olarak şu herkes'in bot lafına gelelim sana ts'de query verip bot olmadığınıda kanıtlarım beni kendinle ve diğer clanlarla karıştırma 3. şuan hiç'de kural ihlali yapmayı düşünmüyorum he yaparsamki bu seni hiç ilgilendirmez 4. Forumdayız ve senin grafik veya başka birşey paylaştığını ben görmedim ve seni ilk defa görüyoruz ;) görüyoruz derken elim uzun ya ondan dedim. 5. tabikide özür diliceksin bizi sanırım o cahil insanlarla karıştırdın iftira atarken 2 kere düşün ve BENİ TANI ? 6. ve son olarak seni tanımam etmem ve seni kafama takmam kafama'da denk olamazsın yani tehdit mesajıdır felan boş yani lütfen ;) Herkese açık olan forum'da inşallah karşı karşıya gelmeyiz İyi Forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen ulyoS »

Yetkililer kola çiğdem yapıyorlar galiba savaş alanına döndü nerede bu yetkililer kilit istiyoruz konuya :ugeek: :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

CSD tracker paylaşımı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Bizim ismimizin geçeceği şeyleri tek csd ekibi yapsa daha yerinde olacagını düşünüyorum. Niyetinizi anlıyorum tabiki fakat Kamil koç la çoğu kişi seyahat etmiştir fakat internet sitelerine otomasyon kodlayamamıştır mesela.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli