Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1500 TL Sistem Toplama

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Konu silinenlerde.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen emirakpinar »

Baştan söylüyorum sistem toplama da iyi olduğumu iddia etmiyorum.
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 30, 2018 12:48 pm Bütçeyi ekran kartı yüzünden biraz aşıyor ancak her ucuz toplanmaya calısan sistemde ekran kartı fiyatları çok oldugu için böyle olabiliyor ekran kartını almayıp kendin 2.el biyerden alabilirsin.
sistem.png
Bu sistemle oyunda oynarsın ödevinide yaparsın ancak ekran kartini upgradeleyebilirsin sanırım ileride sıkıntı yaratırsa.
Topladığınız sistem kullanıcıya herhangi bir darboğaz yapmaz. Bu sebeple ödev ihtiyacını karşılayabilir. Lakin OEM harici topladığınız bilgisayarda fiyat farkı olacaktır. Yani bu gönderdiğiniz sistem 2600-2700(ekran,headset,klavye,mouse) fiyatına ulaşabilir. Masaüstü yerine notebook alması fiyat açısından daha mantıklı olacaktır.
vanessaaa yazdı: Cmt Haz 30, 2018 5:25 pm .d zenginlikle alakasi yokki pentium islemci ve soledigin modeli kotu degil fakat cok iyi perfonmans alip her cikan yeni oyunlarin keyfine bakmak istiyosa daha iyisi olabilir pentuimun islemcisinin fiyatindaki degerine yakin intel i3 7600HQ alinabilir
HQ notebooklar için olduğunu unutmadan i3 7600?
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 30, 2018 5:32 pm Buyur 1500 tl'yi biraz aştı ama bu pc ile 3-4 sene hiç sorun almadan devam ediceğini düşünüyorum.
Toplama.png
Sistemde + diyebileceğim tek şey SSD olması.

Toplayıp attığınız sistemlerde fazlalık diyebileceğim birçok şey var. Kiminin GPUsu ve anakartı uçmuş,kiminin ram alakasız. Yekta'nın attığını gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. O fiyata daha iyisini internet üzerinde bulamazsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli