.d zenginlikle alakasi yokki pentium islemci ve soledigin modeli kotu degil fakat cok iyi perfonmans alip her cikan yeni oyunlarin keyfine bakmak istiyosa daha iyisi olabilir pentuimun islemcisinin fiyatindaki degerine yakin intel i3 7600HQ alinabilirShooTeR yazdı: Cmt Haz 30, 2018 1:45 pmçöpmü g4560'in verdigi performansı bilmiyorsun herhalde ? haa tabi biz senin gibi zengin degiliz orası ayrı....vanessaaa yazdı: Cmt Haz 30, 2018 1:19 pmSistem cöp zevk alamaz oynadigi oyundan bana goreShooTeR yazdı: Cmt Haz 30, 2018 12:48 pm Bütçeyi ekran kartı yüzünden biraz aşıyor ancak her ucuz toplanmaya calısan sistemde ekran kartı fiyatları çok oldugu için böyle olabiliyor ekran kartını almayıp kendin 2.el biyerden alabilirsin.
sistem.png
Bu sistemle oyunda oynarsın ödevinide yaparsın ancak ekran kartini upgradeleyebilirsin sanırım ileride sıkıntı yaratırsa.
1500 TL Sistem Toplama
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
1500 TL Sistem Toplama
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
1500 TL Sistem Toplama
Buyur 1500 tl'yi biraz aştı ama bu pc ile 3-4 sene hiç sorun almadan devam ediceğini düşünüyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
1500 TL Sistem Toplama
3.1kya yada 2800e alıcaksa g4600 koymak yerine daha iyisini koyarsın hacım...IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 30, 2018 5:32 pm Buyur 1500 tl'yi biraz aştı ama bu pc ile 3-4 sene hiç sorun almadan devam ediceğini düşünüyorum.
Toplama.png
Linklerini gizle |
-
1500 TL Sistem Toplama
ekran kartı
görüntü
ses kartı
Ve anakart carbon leptopda çift fan var işlemci ve nvdianın led klavye mause led kulaklık 1T SSD harddisk Aynısını veya buna yakın bişey alıcaksan ömürlük 4 ve 4 bucuk bini gözden cıkarman lazım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
-
1500 TL Sistem Toplama
Ben şunu anlamıyorum adama niye illa kendi sistemini aldırmaya calısıyosun ?vanessaaa yazdı: Pzr Tem 01, 2018 12:43 am işlemci.jpg işlemci
ekran kartı.jpg ekran kartı
görüntü bağdaştırıcısı.jpg görüntü
ses kartı.jpg ses kartı
Ve anakart carbon leptopda çift fan var işlemci ve nvdianın led klavye mause led kulaklık 1T SSD harddisk Aynısını veya buna yakın bişey alıcaksan ömürlük 4 ve 4 bucuk bini gözden cıkarman lazım
1.5k 2kyada guzel oyun oynayabilecek sistem toplanır ve toplayıpta oynayanlar var adam 1.5kya yakın istiyorum diyor niye illa forumda 4.5kya toplucaksın guzel toplamak istersen uzun omurlu istersen deyip 4.5k 5klik sistemler öneriyorsunuz ?
Çok gereksiz parçalarda koyuyorsunuz o kadar aşırı pahalı parçalara ne gerek var ?
Linklerini gizle |
-
1500 TL Sistem Toplama
Neresi bahli 1500 telefon bulunmuyo simdi aldigin sey nasil iyi olsunkiShooTeR yazdı: Pzr Tem 01, 2018 10:13 amBen şunu anlamıyorum adama niye illa kendi sistemini aldırmaya calısıyosun ?vanessaaa yazdı: Pzr Tem 01, 2018 12:43 am işlemci.jpg işlemci
ses kartı.jpg ses kartı
1.5k 2kyada guzel oyun oynayabilecek sistem toplanır ve toplayıpta oynayanlar var adam 1.5kya yakın istiyorum diyor niye illa forumda 4.5kya toplucaksın guzel toplamak istersen uzun omurlu istersen deyip 4.5k 5klik sistemler öneriyorsunuz ?
Çok gereksiz parçalarda koyuyorsunuz o kadar aşırı pahalı parçalara ne gerek var ?
Linklerini gizle |
-
1500 TL Sistem Toplama
Arkadaslar cocugun dedigi sey oyun icin degil demis nicin 1050 gibi ekran kartlari koyuyorsunuz koyma ekran karti onboard calissin yani odev icin denilmis.
Linklerini gizle |
-
1500 TL Sistem Toplama
1.5kya telefonmu blunmuyo :QWEQWEQWE guldum...vanessaaa yazdı: Pzr Tem 01, 2018 11:28 amNeresi bahli 1500 telefon bulunmuyo simdi aldigin sey nasil iyi olsunkiShooTeR yazdı: Pzr Tem 01, 2018 10:13 amBen şunu anlamıyorum adama niye illa kendi sistemini aldırmaya calısıyosun ?vanessaaa yazdı: Pzr Tem 01, 2018 12:43 am işlemci.jpg işlemci
ses kartı.jpg ses kartı
ödev için demiş ancak 1.5kya sadece ödev icin sistem toplanırsa ben o adama g... derimİlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Tem 01, 2018 11:50 am Arkadaslar cocugun dedigi sey oyun icin degil demis nicin 1050 gibi ekran kartlari koyuyorsunuz koyma ekran karti onboard calissin yani odev icin denilmis.
Linklerini gizle |