Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

1500 TL Sistem Toplama

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen vanessaaa »

ShooTeR yazdı: Pzr Tem 01, 2018 7:19 pm
vanessaaa yazdı: Pzr Tem 01, 2018 11:28 am
ShooTeR yazdı: Pzr Tem 01, 2018 10:13 am
Ben şunu anlamıyorum adama niye illa kendi sistemini aldırmaya calısıyosun ?
1.5k 2kyada guzel oyun oynayabilecek sistem toplanır ve toplayıpta oynayanlar var adam 1.5kya yakın istiyorum diyor niye illa forumda 4.5kya toplucaksın guzel toplamak istersen uzun omurlu istersen deyip 4.5k 5klik sistemler öneriyorsunuz ?
Çok gereksiz parçalarda koyuyorsunuz o kadar aşırı pahalı parçalara ne gerek var ?
Neresi bahli 1500 telefon bulunmuyo simdi aldigin sey nasil iyi olsunki
1.5kya telefonmu blunmuyo :QWEQWEQWE guldum...
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Tem 01, 2018 11:50 am Arkadaslar cocugun dedigi sey oyun icin degil demis nicin 1050 gibi ekran kartlari koyuyorsunuz koyma ekran karti onboard calissin yani odev icin denilmis.
ödev için demiş ancak 1.5kya sadece ödev icin sistem toplanırsa ben o adama g... derim
Neresi komik .d.d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen ShooTeR »

1.5kya telefon bulunmuyo diyosunya 1.2k 1.1k 1kya bile sağlam guzel uzun ömurlu cihazlar satılıyor şuan piyasada haberin yok herhalde ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Herkes siz değil çocuklar. 1500 TL lik sistem demiş utanmadan 3000 liralık kasa toplamışsınız.
http://www.vatanbilgisayar.com/hp15-bs0 ... ebook.html
Sadece ödev için alabileceğin ucuza bilgisayar bu. Ödev için olduğu için kasa toplama zahmetine girme, dizüstünü çantana atar okula bile götürürsün. Aldıktan sonra para biriktir SSD taktır, HDD ile uzun süre verim alamazsın bunda.

Benim dizüstünün özellikleri ektedir, her türlü ödev işimi yapabiliyorum. SSD olduğu için hızlı, birde kullanmasını biliyorum.

-----
Birde benim kullandığım telefon Vodafone Smart 6 Ultra. 4 yıllık telefon ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Yarın bozulsa önce bi ikinci elini yoklarım. Piyasada ki 1500 liralık telefonlar ile arasında baya fark olsa da, oyun oynamadığım için ve kullanmayı bildiğim için o telefonları kullananlardan daha fazla verim alıyorum. Akıllı olursanız hiçbir elektronik cihazla sorun yaşamazsınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 01, 2018 8:19 pm Herkes siz değil çocuklar. 1500 TL lik sistem demiş utanmadan 3000 liralık kasa toplamışsınız.
http://www.vatanbilgisayar.com/hp15-bs0 ... ebook.html
Sadece ödev için alabileceğin ucuza bilgisayar bu. Ödev için olduğu için kasa toplama zahmetine girme, dizüstünü çantana atar okula bile götürürsün. Aldıktan sonra para biriktir SSD taktır, HDD ile uzun süre verim alamazsın bunda.

Benim dizüstünün özellikleri ektedir, her türlü ödev işimi yapabiliyorum. SSD olduğu için hızlı, birde kullanmasını biliyorum.

-----
Birde benim kullandığım telefon Vodafone Smart 6 Ultra. 4 yıllık telefon ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Yarın bozulsa önce bi ikinci elini yoklarım. Piyasada ki 1500 liralık telefonlar ile arasında baya fark olsa da, oyun oynamadığım için ve kullanmayı bildiğim için o telefonları kullananlardan daha fazla verim alıyorum. Akıllı olursanız hiçbir elektronik cihazla sorun yaşamazsınız.
Benim topladığım pcye laf atmışsın sanırım şunu söyleyebilirim onu düz olarak satın alırsan 5 bin üstü net bir para verirsin o pcye amacım hem ödev yapar hemde rahat bir şekilde 0 kasma ve problem yaşamadan oyun oynar diye topladım 2.800 para değil 1.500 veren 3 binde verir bu kadar basit alan alır almayan almaz gayet kullanışlı ve sorun yaratmadan kullanılcak bir pc.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: MarshMellow

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen emlly »

Saol.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Konunun uzamasına gerek yok arkadaş ne alıyosa alsın .d dahada yazmıyorum .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? O zaman 3000 liralık bilgisayar yerine uzay bilgisayarı alsın. Sonuçta o kadar para verebilen onuda verebilir. Birde bu bildiğin şey, parası olan köprüden geçer.
Çocuk oyun için demiyor, sadece ödev için diyor. Zaten tavsiyem oyun oynamak ister ise nostalji yapması olur. Max payne oynar, HL oynar, Punisher oynar, NFS most wanted oynar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 01, 2018 8:33 pm Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? O zaman 3000 liralık bilgisayar yerine uzay bilgisayarı alsın. Sonuçta o kadar para verebilen onuda verebilir. Birde bu bildiğin şey, parası olan köprüden geçer.
Çocuk oyun için demiyor, sadece ödev için diyor. Zaten tavsiyem oyun oynamak ister ise nostalji yapması olur. Max payne oynar, HL oynar, Punisher oynar, NFS most wanted oynar.
Kendi adıma söyluyorum türkiyede maddi durumu sıkıntılı olan çok açıkcası benimde canım 3k 5klik bilgisayar toplamak ister ama bizim sülalemiz zerre zengin olmadığı için 1.5klik sistem toplama bile bizim için 5 kat yeterli açıkcası ben kendi adıma söyluyorum konu sahibide katılırmı bilmem...
Sistem toplayacaksam aşırı pahalı toplayıp oraya buraya "ooo benim şu sistemim var efsane fps alıyorum." diye hava atıcak durumum yok herkes herkesin maddi durumunu az çok tahmin edebiliyordur benim için oyunu oynayabiliyorsam rahatlıkla lowda olsun genede benim için kafii'dir.
1.5klik olsun 1200luk olsun ben 1.5klik toplamaya calıstım arkadaşa ancak ekran kartı fiyatları malum ateş pahası isterse ekledigim ekran kartını almayıp letgodan veya sahibinden ikinci el ekran kartı alabilir her türlü işlevini yine görecektir.
AMD A serisi islemci koysam bazen sıkıntı cıkartıyor pentium g4560 işlemciyi g4400 olarakda degistirebilir cok fazla bir darboğaz yaratmaz...
Özet olarak geçersek kısacası su leptop önermiyorum yekta leptop onermiş ancak üniye fln gidiyorsa o zaman bişey demem ancak genel olarak kasa tercihimdir, benim son söyleyeceğim şudur her pahalı ekipman iyi değildir yeterli düzeyde performansını alabiliyorsan ve eğleniyorsan zaten aşırı yuksek fiyatli sisteme gereğin kalmayacaktır.
Ha hafif upgradeler yaparsın ondanda bişi olmaz 3k 4klik sistem önermeye hiç ama hiç gerek yok.
bi sisteme arkadaş 1.5klik sistem istemiş maddi durumunda sıkıntılar var belli 1050 1060 koymaktansa gidip bi gtx 930 yada 980 bile alması yeterli 2.el

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

1500 TL Sistem Toplama

ShooTeR yazdı: Pzr Tem 01, 2018 8:48 pm
Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 01, 2018 8:33 pm Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? O zaman 3000 liralık bilgisayar yerine uzay bilgisayarı alsın. Sonuçta o kadar para verebilen onuda verebilir. Birde bu bildiğin şey, parası olan köprüden geçer.
Kendi adıma söyluyorum türkiyede maddi durumu sıkıntılı olan çok açıkcası benimde canım 3k 5klik bilgisayar toplamak ister ama bizim sülalemiz zerre zengin olmadığı için 1.5klik sistem toplama bile bizim için 5 kat yeterli açıkcası ben kendi adıma söyluyorum konu sahibide katılırmı bilmem...
Sistem toplayacaksam aşırı pahalı toplayıp oraya buraya "ooo benim şu sistemim var efsane fps alıyorum." diye hava atıcak durumum yok herkes herkesin maddi durumunu az çok tahmin edebiliyordur benim için oyunu oynayabiliyorsam rahatlıkla lowda olsun genede benim için kafii'dir.
1.5klik olsun 1200luk olsun ben 1.5klik toplamaya calıstım arkadaşa ancak ekran kartı fiyatları malum ateş pahası isterse ekledigim ekran kartını almayıp letgodan veya sahibinden ikinci el ekran kartı alabilir her türlü işlevini yine görecektir.
AMD A serisi islemci koysam bazen sıkıntı cıkartıyor pentium g4560 işlemciyi g4400 olarakda degistirebilir cok fazla bir darboğaz yaratmaz...
Özet olarak geçersek kısacası su leptop önermiyorum yekta leptop onermiş ancak üniye fln gidiyorsa o zaman bişey demem ancak genel olarak kasa tercihimdir, benim son söyleyeceğim şudur her pahalı ekipman iyi değildir yeterli düzeyde performansını alabiliyorsan ve eğleniyorsan zaten aşırı yuksek fiyatli sisteme gereğin kalmayacaktır.
Ha hafif upgradeler yaparsın ondanda bişi olmaz 3k 4klik sistem önermeye hiç ama hiç gerek yok.
bi sisteme arkadaş 1.5klik sistem istemiş maddi durumunda sıkıntılar var belli 1050 1060 koymaktansa gidip bi gtx 930 yada 980 bile alması yeterli 2.el
Neden önermiyim yahu ? önerdiğim sistem gayet'de ucuz fakir-zengin konusuna çevirmeyin bir insan çalışır gerçekten ihtiyacı var ise alır benim önerdiğim sistem 5-6 civarlarda toplayarak 2.800 civarına indirdim ve şunu söyleyebilirim herkesi aynı kefeye koymayın evet maddi durumun olamaz alamıyo olabilirsin ama xx arkadaşında alamıyacağı anlamına gelmez ''İYİ MAL İYİ PARA'' diye bir söz vardır Alacaksan en iyisini al her zaman kullan benim önerdiğim sistem gayet uzun süre dayanacak bir sistem youtube'da araştırabilirsin sistemi ve şuan bu sistem ile yapılmayacak nerede ise işlem yok ne çok iyi diyorum nede çok kötü topladığım sistem gayet iyi ve güzel ödev derken ne türlü ödev yapıcak birde o var ? program kullanabilir ve o program işlemci istiyo olabilir bunlarıda düşünmek gerekir önüne gelen yazsın dursun bakalım .d

ödevler biticek ve o sizin önerdiğiniz pc durucak sonra o pc çöp olucak çöp olmıcak demeyin adam oyun oynamak ister girer 5 fps alır ödev için pc topluyosunuz adam ömür boyu ödevmi yapıcak ?
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Pzr Tem 01, 2018 9:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

1500 TL Sistem Toplama

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Vannessanın forumdaki çoğu yerinde yaptığı ego canımı sıkıyor. Sendeki sistemden daha iyi bilgisayarlar kullanıyorum, senin kadar böyle ego yapmadım. Ego yapmak istiyor isen toplantında yap. Burası yardım forumu ego forumu değil. Adam 1.5 k istiyor ise sen gidip de o fiyatın 3 katını yazma, boş yorum. Ayrıca 1 değil 2 değil. Yeter yani?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli