Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Benim bilgisayarım İnternet Kafe bilgisayarı, İzmir'de oturuyorum tek işlemciden yakarıyorum o kadar gayet güzel sizin internet kafelerin pcleri çöpse adamlara laf atmayın. Ödev için o bütçeyi ayırma, şu an zaten dolar yüksek A101'den almayacaksan Vatan gibi yerlerden alma hem parana yazık hem de 600-700 TLlik şeye 1500 diyorlar şu an.
Bütçeyi ekran kartı yüzünden biraz aşıyor ancak her ucuz toplanmaya calısan sistemde ekran kartı fiyatları çok oldugu için böyle olabiliyor ekran kartını almayıp kendin 2.el biyerden alabilirsin.
sistem.png
Bu sistemle oyunda oynarsın ödevinide yaparsın ancak ekran kartini upgradeleyebilirsin sanırım ileride sıkıntı yaratırsa.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 30, 2018 12:48 pm
Bütçeyi ekran kartı yüzünden biraz aşıyor ancak her ucuz toplanmaya calısan sistemde ekran kartı fiyatları çok oldugu için böyle olabiliyor ekran kartını almayıp kendin 2.el biyerden alabilirsin.
sistem.png
Bu sistemle oyunda oynarsın ödevinide yaparsın ancak ekran kartini upgradeleyebilirsin sanırım ileride sıkıntı yaratırsa.
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 30, 2018 12:48 pm
sistem.png
Sistem cöp zevk alamaz oynadigi oyundan bana gore
çöpmü g4560'in verdigi performansı bilmiyorsun herhalde ? haa tabi biz senin gibi zengin degiliz orası ayrı....