BaseBuilder Sınıf
Moderatör: Moderatörler
-
@PASA
Konu Sahibi - Mesajlar: 333
BaseBuilder Sınıf
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/bb_sınıf_tr.sma(20) : fatal error 100: cannot read from file: "basebuilder"
Compilation aborted.
1 Error.
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
bash: line 1: 653 Aborted ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/bb_sınıf_tr.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/bb_sınıf_tr.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( bb_sınıf_tr.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
ŞU HATAYI ALIYORUM YARDIMCI OLABİLCEK VARMI?
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/bb_sınıf_tr.sma(20) : fatal error 100: cannot read from file: "basebuilder"
Compilation aborted.
1 Error.
terminate called after throwing an instance of 'std::bad_alloc'
what(): St9bad_alloc
bash: line 1: 653 Aborted ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/bb_sınıf_tr.sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/bb_sınıf_tr.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( bb_sınıf_tr.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
ŞU HATAYI ALIYORUM YARDIMCI OLABİLCEK VARMI?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
nasar55100
- Server Ip/DNS: cs82.csduragi.com
- Clan İsmi: Masquerade [ZP]
-
ysf610
- Server Ip/DNS: cs55
- Clan İsmi: DeStHuR Gaming
BaseBuilder Sınıf
merhaba sorunun cözümü var kendimce denedim oldu basebulder hatasının cözümü googleden 6.5 bb mod indiriyorsun scripting klasorunun icinde include dosyaları var basebuilder.inc credits.inc v.s onları scripting dosyasına atarsan sorun cözülür
@PASA
@PASA
| Linklerini gizle |
BaseBuilder Sınıf
Bu Linkteki Menüyü Kullanabilirsin Model Bakimindan Çok Güzel %0 Hata Oranı Plugin Hatasizdir Modeller de Çok Güzel İstersen Bir Dene
LİNK : https://yadi.sk/d/6Nbeh-i7uyiTT
| Linklerini gizle |
-
@PASA
BaseBuilder Sınıf
2 tane sma var 2 sı galiba editli ikisini direk panele yükliyimmi ve yükledikten sonra csduragı bbsıunıfı kaldıramm gerekmi
| Linklerini gizle |
-
pasamHD
BaseBuilder Sınıf
@PASA Serverin Adıyla IP'sini at bakim gelip bakıcam
güzelse classları veririm
| Linklerini gizle |
-
@PASA
BaseBuilder Sınıf
@pasamHD Emin ol kardeşim senin yapadıgını yaparım jail olsun surf olsun codmod olsun basebuilder ilk defa deniceğim için acemilik var senin sadakatına kalmadı beğenip beğenmemen ilgilendirmez verirsen eyvallah vermessen işine bak kardeşim forumda bilmişlik yapıp dikkat çekmeye çalışıyorsun ama boş konuşuyorsun be kardeşim burası adı üstünde "forum" yardımlaşma platformu dikkat çekme platformu yok dikkat çekmeye çalışacaksan eğer podyuma çık orada gösteriş yap.
| Linklerini gizle |
-
pasamHD
BaseBuilder Sınıf
@PASA bb_classes66.sma Sorunsuz Modelleri Vs. Ayarlı Sadece Aktif Etmen Yeterli Olacakdır
plugins.ini nin Olduğu Yerde basebuilder65 mi Öle Birşey Olacak Ona Gir Ve bb_classes65.amxx Silersen CSDM Clasi Kalkar Kalan Herşey Sana Ait %0 Hata Oranı garanti veriyorum
plugins.ini nin Olduğu Yerde basebuilder65 mi Öle Birşey Olacak Ona Gir Ve bb_classes65.amxx Silersen CSDM Clasi Kalkar Kalan Herşey Sana Ait %0 Hata Oranı garanti veriyorum
| Linklerini gizle |
-
cezacemleo1
BaseBuilder Sınıf
Dostum Bu Modelleri Nereye Aticaz Bir Anlatsan??mustafadalgac yazdı:Bu Linkteki Menüyü Kullanabilirsin Model Bakimindan Çok Güzel %0 Hata Oranı Plugin Hatasizdir Modeller de Çok Güzel İstersen Bir Dene
| Linklerini gizle |