Users.ini adminlik sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Merhabalar, Ben daha önceden "Admin ve Slotlar" bölümünden adminlik yazıyordum ve bir nedenden dolayı haftada 1 falan adminlikler siliniyordu. Bende yaklasık 1 haftadır users.ini'yi den yazmaya başladım fakat clandaki adam sayısı 150 uzerınde oldugu ıcın yenı slot veya admın ekledıgımde users.inideki, herhangi bir yetkili panelden gözükmesine rağmen oyunda yetkisi görünmüyor baştan yazdığımda ise aktif oluyor ama başkası pasifleşiyor lütfen bir çözüm bulabilirmisiniz?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Yetkiyi yazdıktan sonra amx_reloadadmins kodunu kullanmayı denedinizmi yada yetkiyi yazdığınız kişiye retry çekmesini ? bunlarıda bir deneyin derim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kardeşim son yazdıgım admınlık otomatık aktıf oluyor birinin aktif olmasıyla diğeri pasif oluyor bi kapasitesi var sanırım users.ininin buna bir çözüm getirebilirmisiniz?
Linklerini gizle |
users.ini yi kopyalayın ve yarısını silin. yine aynı durum mu oluyor bir bakarmısınız eklenti kaynaklı sorun olabilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
hayır aynı durum olmuyor dedigim gibi yetkili fazla oldugu için usersınının bi kapasitesi var sanırım yardımcı olursanız gerçekten sevinirim @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |