Bu eklenti nelere göre çalışıyor? Sunucumda aktif ettim fakat cfg kullanmayan hatta steam kullanan kişiyi sürekli banlayıp duruyor. Başka hiçbir kimseyi banladığını görmedim. @Yek'-ta
Uyarı verdiği kişi %100 alias cfg kullanıyor.
Çalışma mantığı da basit. İnternette bulabildigimiz bütün alias cfg leri inceledik ve içlerindeki kodları aldık. Belli aralıklar ile bu kodları eklenti deniyor, eğer karşılığında avadd alıyor ise o kişide alias cfg vardır.
Cfg açmayan birisinde avadd olmaz.
Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 7:42 am
Çalışma mantığı da basit. İnternette bulabildigimiz bütün alias cfg leri inceledik ve içlerindeki kodları aldık. Belli aralıklar ile bu kodları eklenti deniyor, eğer karşılığında avadd alıyor ise o kişide alias cfg vardır.
Haksız banlama durumu olmaz yani kesin değil mi? Bu hook vs gibi bir şeyle hızlanınca sorun çıkarır mı? Eğer sorun çıkarmaz ise bu eklentiyi kapatmayacağım, gerçekten çok yararlı.
Anladım. Şu andan itibaren eklentiyi aktifleştirdim. Bayadır böyle alias kontrol eklentisi yapmaya çalışıyordum bilseydim hiç uğraşmaz direk açardım :D
Peki, bu Aim Tespit Edici nasıl çalışmakta? Bu herhangi bir haksız banlama vs bir durumu var mıdır? Yoksa hedefin (crosshair) direk oyuncuya gitmesini mi engelliyor?
Yek'-ta yazdı: Pzr Haz 24, 2018 7:42 am
Sabah dalginligima gelmiş. Aim tespit edici oyuncunun atışlarına dikkat ediyor. Pingi yüksek olan oyuncularda haksız ban atabiliyor. Bunun sebebi oyuncunun attığı mermiler pingli iken sekmeyebiliyor.