Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverden Oyuncu Düşmesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Colditz

Serverden Oyuncu Düşmesi

Mesaj gönderen Colditz »

ZacaynSley yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:12 am kardeşim büyüklük küçüklük olayı gibi olmasın ama kullanıcı sayısı fazla olan serverleri le uğraşıyorlar kimseyle bir derdim yok olmadıda olmazda.
Bence olayın onunla alakası yok. Benim düşüncem geçen yıllarda yapılan işlerin yüzünden ortaya çıkan bir olay. Herkes kendini biliyor bunu açıklamaya gerek yok bence. Hem zaten hatalarını anladıkları için de sorun yok. Bunu kabul etmeyen kişi ve kişilerin çocukça yaptığı saldırılarından ibaret olduğunu düşünüyorum. Koskoca csdurağında sadece 2 büyük sunucu yok. Demek istediğim umarım açıktır.

+Bu arada kimseye düşmanlığım yok yanlış anlaşılmasın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Serverden Oyuncu Düşmesi

Mesaj gönderen ZacaynSley »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:17 am Büyük serverlere vurayımda azıcık prim kasayım ehehheehe gibisinden bir düşünce mevcut bu yüzden olabilir elimizden geldikce bizde bu arkadaşları sanal ortamdan yok etmeye çalışıyoruz ama birisi gidiyor birisi geliyor yapacak birşey yok şuan serverimiz hala kapalı..
Yazıktır günahtır ne diyeyim bunun diğer tarafta vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum herkesin ahını alıyorlar umarım kötü bi şekilde ahımız cıkmaz diyecek başka bir sözüm yok ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Serverden Oyuncu Düşmesi

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Saldırıları önleyin diyorsunuz fakat bu durumda alınabilecek olan önlemleri almaktayız. Daha fazlası yani scriptin önlenmesi için Scripti bulup göndermeniz gerekli. İp bloğunda bir gün bir ipten saldırır 2. gün başka makinadan ddoslar hiç bir zaman tam tamına engellenemez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Serverden Oyuncu Düşmesi

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Colditz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:17 am
ZacaynSley yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:12 am kardeşim büyüklük küçüklük olayı gibi olmasın ama kullanıcı sayısı fazla olan serverleri le uğraşıyorlar kimseyle bir derdim yok olmadıda olmazda.
Bence olayın onunla alakası yok. Benim düşüncem geçen yıllarda yapılan işlerin yüzünden ortaya çıkan bir olay. Herkes kendini biliyor bunu açıklamaya gerek yok bence. Hem zaten hatalarını anladıkları için de sorun yok. Bunu kabul etmeyen kişi ve kişilerin çocukça yaptığı saldırılarından ibaret olduğunu düşünüyorum. Koskoca csdurağında sadece 2 büyük sunucu yok. Demek istediğim umarım açıktır.

+Bu arada kimseye düşmanlığım yok yanlış anlaşılmasın.
Hayatımda 2 kez saldırı atmışımdır ve attığım saldırılar MG* döneminde kaldı bir tane boş gereksiz bir insan çıkıcak benim emeklerimi hiçe sayarak emeklerimi bozucak ve bunun üstünden prim kasıcak ve ben susucam ? İMKANSIZ

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli