Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Arkadaşımın serverinde (cs120) afk bırakıyorum ama sürekli oyundan düşüyor. Başta sorunun bende olduğunu düşünüyordum ama öyle değil. İşin garibi bütün serverde de düşme olmuyor. Sadece belli başlı bir kaç kişi aynı anda düşüyoruz. Açıkçası saldırı olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Ben şu ana kadar afk kalanın aynı anda düşmesi gibi bir sorun görmedim csdurağında. Eklentilerinizin ağırlığı yüzünden serverdaki yük artıyor ve timeout yiyor olabilir veya herhangi bir hatadan dolayı da olabilir.
Bende saldırı ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum çünkü timeout verdiği zaman serverde pingler yükselmekte ve oyuncular düşmekte ayrıca giriş yapılamamakta. şuanda da devam ediyor teamtr 10 dakikadır - arexios 8 dakikadır girişe kapatıldı
ZacaynSley yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:08 am
Bende saldırı ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum çünkü timeout verdiği zaman serverde pingler yükselmekte ve oyuncular düşmekte ayrıca giriş yapılamamakta. şuanda da devam ediyor teamtr 10 dakikadır - arexios 8 dakikadır girişe kapatıldı
Anlamadığım şey şudur ki neden sadece sizin sunucunuza yapılıyor bu kadar sunucu arasında
Büyük serverlere vurayımda azıcık prim kasayım ehehheehe gibisinden bir düşünce mevcut bu yüzden olabilir elimizden geldikce bizde bu arkadaşları sanal ortamdan yok etmeye çalışıyoruz ama birisi gidiyor birisi geliyor yapacak birşey yok şuan serverimiz hala kapalı..