Görünmez Spec Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Tofie
Konu Sahibi - Mesajlar: 34
Görünmez Spec Eklentisi
Linkteki eklenti belli bir yetkiye sahip adminin spec'e geçtiğinde görünmez olmasını sağlıyor. Türkçeleştirildiği takdirde sunucularımızda çok sayıda kullanılacağından eminim.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=63121
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=63121
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Görünmez Spec Eklentisi
@Tofie
Başka forum linki atmak yasak diye biliyorum ayrıca burası eklenti istek bölümü eklenti paylaşım değil.
Ayrıca bu eklentinin gelişmiş hali var hatırlattığın iyi oldu yakında onu paylaşırım :)
İyi forumlar
Başka forum linki atmak yasak diye biliyorum ayrıca burası eklenti istek bölümü eklenti paylaşım değil.
Ayrıca bu eklentinin gelişmiş hali var hatırlattığın iyi oldu yakında onu paylaşırım :)
İyi forumlar
| Linklerini gizle |
-
Tofie
Görünmez Spec Eklentisi
Genellikle eklentilerin alliedmoders'tan alıntılanıp paylaşıldığını bildiğim için paylaşmakta kusur görmedim ama tabii ki öyle bir durum var ise konu kaldırılabilir. Aslında bir nevi istek bu da, sonuçta bir eklentinin türkçe hali isteniyor 
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Görünmez Spec Eklentisi
Dediğim gibi türkçe halini editleyip en güncel sürümde paylaşacağım forumda. Bu arada o forumdan artık pek verim alınamıyor diyebilirim. ReHLDS ye geçtiğimizden beri oradaki eklentiler bizim için eskimiş hâl alıyor :)
| Linklerini gizle |
-
Tofie
Görünmez Spec Eklentisi
Ben bayağı eskide kalmışım o halde
Paylaşırsanız konunuzu takip edeceğim. İyi forumlar.
| Linklerini gizle |
Görünmez Spec Eklentisi
Yabancı linkler ve csplugin.com paylaşılabilir. Alliedmodders a reklam dedin ya...
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Görünmez Spec Eklentisi
Forum linki paylaşmak serbest mi yani. İyiymiş o zaman :)Yek'-ta yazdı: Cmt Haz 23, 2018 9:02 pm Yabancı linkler ve csplugin.com paylaşılabilir. Alliedmodders a reklam dedin ya...
Ben hep yasak diye bildiğim için uğraşıp duruyordum. CSP dışında türk forum yasak mı?
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Görünmez Spec Eklentisi
Anladım teşekkürler bilgilendirme için :)
Yaşasın csplugin.com :D
| Linklerini gizle |