Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere saldırı atılıyor ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Eğer server içerisinden yapıyor ve kicklediğinizde düzeliyor ise cfg ile saldırıyordur. Ayrıca Alperen size özel olarak saldırmalarının diğer nedenleride var bunları sizde biliyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Tasarimci v2 yazdı: Cmt Haz 23, 2018 6:17 pm Eğer server içerisinden yapıyor ve kicklediğinizde düzeliyor ise cfg ile saldırıyordur. Ayrıca Alperen size özel olarak saldırmalarının diğer nedenleride var bunları sizde biliyorsunuz.
Bize özel ? HLSW Kontrol et bakalım kimlere vuruyolar leader arexios inc ve bunun gibi serverler düşüyor bize özel vursalar dahi bunun önlenmesi gerek servere gelip reklam atıyolar saldırıyı atarken bizim düşmanımız yok olamazda burda ne demek istediğini pek anlamadım he bu arada csdurağındaki serverlere vurup prim kasmak için youtube atıyolar ben kaldırıyorum ve bunun için vuruyolarsa vursunlar ben vurmayın demem devam edin derim KRALLAR İZ BIRAKIR SOYTARILAR KISKANIR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 23, 2018 6:19 pm Bize özel ? HLSW Kontrol et bakalım kimlere vuruyolar leader arexios inc ve bunun gibi serverler düşüyor bize özel vursalar dahi bunun önlenmesi gerek servere gelip reklam atıyolar saldırıyı atarken bizim düşmanımız yok olamazda burda ne demek istediğini pek anlamadım he bu arada csdurağındaki serverlere vurup prim kasmak için youtube atıyolar ben kaldırıyorum ve bunun için vuruyolarsa vursunlar ben vurmayın demem devam edin derim KRALLAR İZ BIRAKIR SOYTARILAR KISKANIR
Yanlış bilgi vermeyelim leader, bunun gibi serverlar düşmekte değil sadece ping yemektedirler. Belki bazılarına, belli sunuculara saldırı yapılmakta, sizin gibi. Ben leader gaming sunucusu yetkililerindenim ve şu ana kadar server kapandı diye şikayet eden görmedim userlerden olsun yetkililerden olsun. Ve de çok fazla saldırı gelmemekte böyle ara sıra canı sıkılınca gelip saldırıyor, küfürünü yiyor çıkıyor :D Ayrıca saldırı engelleme altında gerek rus siteleri olsun gerek başka forumlar, tüm her yerde araştırma içindeyim. Bulursam deneyeceğim ve ardından isteyen sunuculara yüklemeyi düşünüyorum. Forumda paylaşamayacağım çünkü bununda görmediği cfgler yapıp saldıracak çok beyinsiz insan var. Bu arada video kaldırma işine biraz baktım. Attığın sitedeki forumda da baktım. 30 dakika içinde telif yiyecek gibi şeyler yazmışsın fakat video hala duruyor. Ben hala telif işine pek inanmıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Gerekeni Yapılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala