Servere saldırı atılıyor ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Şu işe çözüm bulunabilirmi acaba ? Serverimiz doluyor 32/32 oluyor oyuna giriyoruz etkinlik yapıyoruz ve dünden beri harcadığımız emek 0 oluyor İpmiz bu : 213.238.173.43
Link: | |
Linklerini gizle |
-
' CS55.CSDuragi.COM ' adresinde de pingler bazen tavan yapıyor LAG giriyor. 5 - 10 dakika içerisinde düzelmesine rağmen oyun oynayamıyoruz. Makine ile mi vuruyorlar yoksa CFG felan mı onu da anlamıyorum ki ping yaptıracak ne kadar çok kod yazabilirsin krdş?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Yahu yeter tam etkinlik yapıcaz emek 0 biraz bekleyelim yine yaparız diyoruz ses değiştiriyoruz birşeyler yapıyoruz yine 0 video çekicez youtuber getiriyoruz emek yine 0 anlamıyorum cidden anlamıyorum...alpersoylu34 yazdı: Cmt Haz 23, 2018 4:36 pm ' CS55.CSDuragi.COM ' adresinde de pingler bazen tavan yapıyor LAG giriyor. 5 - 10 dakika içerisinde düzelmesine rağmen oyun oynayamıyoruz. Makine ile mi vuruyorlar yoksa CFG felan mı onu da anlamıyorum ki ping yaptıracak ne kadar çok kod yazabilirsin krdş?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] buyur abi video'da gösterdim 5-10 dakika kapalı kalsa yine eyvallah dicem ama abi 30 dakika kapalı kalması bizim user oyuncu kaybetmemizi sağlıyor Başınızı ağrıtmak istemiyoruz ama bizde sabahtan akşama kadar uğraşıyoruz emek gösteriyoruz Kolay gelsin iyi günler.
https://www.youtube.com/watch?v=Pj73sFcHdgA
https://www.youtube.com/watch?v=Pj73sFcHdgA
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bize de saldırı yapılıyor fakat serverı çökeltme gibi bir sorun görmedim şu ana kadar. Sadece pingler yükseliyor ardından sıkılıp bırakıyor herhalde.
Linklerini gizle |
-
Genellikle yaz sezonlari olan rutin seyler coluk cocuk tatile girince okullar bisey saniyolar heralde .d.d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Bu tür konular açmayı sevmiyorum bekleyelim düzelir diyoruz oda yok sizde bizde ve diğer clanlarda düşüyor HLSW'den kontrol ediyorum buna bir çözüm bulunmalıColditz yazdı: Cmt Haz 23, 2018 5:18 pm Bize de saldırı yapılıyor fakat serverı çökeltme gibi bir sorun görmedim şu ana kadar. Sadece pingler yükseliyor ardından sıkılıp bırakıyor herhalde.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
elimden gelen herşeyi yaptım çoğunu gönderdik daha yapabileceğim şeyler ağıra kaçıyor bulsam zaten yapıcam en ağır şeyi oda yok .d bakalım [@Bilinmeyen Etiket]òòò Abi gerekeni yapar inşallah.vanessaaa yazdı: Cmt Haz 23, 2018 5:20 pm Genellikle yaz sezonlari olan rutin seyler coluk cocuk tatile girince okullar bisey saniyolar heralde .d.d
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Reklam attıkları ip ve kişiler @Metecan Bey Sende varsın işe bak işe .d
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |