Serverim Bozuk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 904
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Serverim Bozuk
Merhabalar cs40.csduragi.info adlı hızmetı bugun aldım panelde eksık dosyalar var mesela sys_errorlog serverım cokuyor coktugunu goremıyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
-
-
Serverim Bozuk
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
Yetkililerden başkasının yardım edebileceğini sanmıyorum. Eklenti vs sorun yok muhtemelen dosyalarda birkaç sorun olabilir.
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
Yetkililerden başkasının yardım edebileceğini sanmıyorum. Eklenti vs sorun yok muhtemelen dosyalarda birkaç sorun olabilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- Clan İsmi: ForeSTR
Serverim Bozuk
Hayırlı olsun kardeşim:)Yozgatle yazdı: Cmt Haz 23, 2018 2:26 pm Merhabalar cs40.csduragi.info adlı hızmetı bugun aldım panelde eksık dosyalar var mesela sys_errorlog serverım cokuyor coktugunu goremıyorum
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Serverim Bozuk
Server açık gözüküyor, dosyaların eksik olduğu kanısına nereden vardınız ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Serverim Bozuk
[CSD Spec Banner] Aranan spec banner : gfx/csdspec/21323817340.tga [CSD Spec Banner] Aranan spec banner bulunamadi. [CSD Spec Banner] Tanimlanan Spec Banner : gfx/csdspec/csdgenel.tga [ReAuthCheck] Success: Configuration executed. [ CSD Guard ] Ayar dosyasi acilamadi. [ CSD Guard ] Yasakli komutlar yuklendi Say Logs klasörü bulundu. Close_dir Admin Logs klasörü bulundu. Close_dir Attack Logs klasörü bulundu. Close_dir [ CSD TeamSpeak 3 ] Team Speak 3 Okuma acildi. [ CSD TeamSpeak 3 ] Ayarlanan ip : ts3server://ts3.csduragi.pro /? [CSD TeamSpeak 3 ] Tag : [Server] [AMXX] Hic admin bulunamadi. CSDuragi AmxModx ayarlari yüklendi. couldn't exec ayarlar2.cfg [AMXX] Bilinmeyen cvar: timepass_aliases couldn't exec sxe_ayarlari.cfg [CSDuragi Panel] Ayarlar Degistirildi. [AMXX] Cvar "sv_voiceenable" degisimi "0" tamamlandi [AMXX] Cvar "csd_saylog" degisimi "1" tamamlandi [AMXX] Cvar "csd_adminlog" degisimi "1" tamamlandi Kaydirilan mesaj gosterme frekansi: 10:00 dakika [AMXX] Adding 3 bots with 1.0 second delay for each couldn't exec voice/revoice.cfgÖmer TELLİ yazdı: Cmt Haz 23, 2018 3:15 pm Server açık gözüküyor, dosyaların eksik olduğu kanısına nereden vardınız ?
reload yazınca bu cıkıyor servr cokuyor hata dosyasına gıremıyorum cunku yok
Linklerini gizle |