emrgndr yazdı: Sal Haz 19, 2018 8:27 pm
dostum 40 ıda denedim yinede olmuyor müşteri hizmetlerin ilgileceğini zannetmem bence sıkıtnı ya panelde yada csduraginda ama başka bir site dediğim başka bir hosting değil gayet güvenilir ve kaliteli bir sitedir. orada test yüklemesi icin 1 tl denedim ve hesapıma 1 tl yüklendi.
Orasını bilemiyeceğim artık.Bir yolu var aslında ininalden telefonuna kontör al ama paranın baya azı geçer
kontör olayını daha onceden denemistim. kontörüme 50 tl yükledim 20 tl yükleniyor bence cok gereksiz - para gidiyor o yüzden yüklesem bile sadece ts acabilirim.
Ininal ile alakalı pek bilgim yok ama yanlış hatırlamıyorsam CSDurağına ininal aracılığıyla bir ödeme yapmak istiyorsan kartını kişiselleştirmen gerek diye duymuştum, muhtemelen kişiselleştirmediğin için böyle bir sorunla karşılaşıyorsun diye tahmin ediyorum
dostum diğer mesajlarıma bakarsam kendim acıkca belirtim kişileştirdim hatta başka bir sitede denedim test icin 1 tl yükledim ve başarılı bi şekilde 1 tl yükledi.
Sistemden kontrol ettiğimde güvenlik protokolleri gereği işlem başarısız olmuş gözükmekte.
Yarın tekrar bi deneyin, olmadın ininal müşteri hizmetlerini arayın