emrgndr yazdı: Sal Haz 19, 2018 8:17 pm
aynı bilgilerle başka sitede denediğimde orada kabul oluyor bence csduraginda sıkıntı var
O Sitede sorun var bence ad soy ad herşeyi değiştirin yine kabul eder o tür sitelerde csdurağında bir sıkıntı yok az önce bir kardeşimiz panele kayıt oldu hatasız direk sıkıntı sizde.
emrgndr yazdı: Sal Haz 19, 2018 8:17 pm
aynı bilgilerle başka sitede denediğimde orada kabul oluyor bence csduraginda sıkıntı var
O Sitede sorun var bence ad soy ad herşeyi değiştirin yine kabul eder o tür sitelerde csdurağında bir sıkıntı yok az önce bir kardeşimiz panele kayıt oldu hatasız direk sıkıntı sizde.
Ödeme yaparken kuruşlarda işlem ücreti gibi para çekiliyor.Mikro Ödeme alıyor bu parayı heralde.O yüzden olmuyor diye biliyorum ,bendede vardı 50 tl olmamıştı 48tl deneyince oldu.
dostum 40 ıda denedim yinede olmuyor müşteri hizmetlerin ilgileceğini zannetmem bence sıkıtnı ya panelde yada csduraginda ama başka bir site dediğim başka bir hosting değil gayet güvenilir ve kaliteli bir sitedir. orada test yüklemesi icin 1 tl denedim ve hesapıma 1 tl yüklendi.