Zombie Plague Lazer + AutoBind
Moderatör: Moderatörler
-
diasprofessional1
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Arkadaşlar bu csduraginin zp sini kullanıyorum
Lazer Eklentisi İçin İnsanların oyuna girip konsola bind v +setlsaer falan yazması gerekiyor bunu otomatik yapabilrmiyiz atıyorum oyuna giren direkt v tusuna basılı tutup lazeri kursun aynı sekilde c tusuna basılı tutup lazeri geri alabilsin böyle bir plugin mümkünmüdür internettekiler calısmıyor forumdakilerde calısmıyor
Lazer Eklentisi İçin İnsanların oyuna girip konsola bind v +setlsaer falan yazması gerekiyor bunu otomatik yapabilrmiyiz atıyorum oyuna giren direkt v tusuna basılı tutup lazeri kursun aynı sekilde c tusuna basılı tutup lazeri geri alabilsin böyle bir plugin mümkünmüdür internettekiler calısmıyor forumdakilerde calısmıyor
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Bind komutunun kullanılması CSDurağında yasaklanmıştır. Bunun yerine default komutları, konsola mesaj yollayarak zorluyoruz bir nevi bindleme yöntemi. Fakat +setlaser -setlaser komutlarının burada çalışacağını sanmıyorum. Çünkü konsola bir kere +setlaser yazınca tuşu bırakınca -setlaser yazması gerek. Yapabilen belki task kullanarak yapabilir fakat uğraştırır gibi.
| Linklerini gizle |
-
diasprofessional1
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
1-2 tane servarda gördüm az önce hosuam gitti hatta bir tanesi oyun baslayınca herkese c4 gibi eline lazer veriyor server otomatik duvara doru gidip ateş edince kendi kuruyor güzel bi eklentiydi
| Linklerini gizle |
-
Leooo
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
Colditz
Lazerlerde bir cvar ayarı vardır, +setlaser mi yoksa +use (e tuşu ile mi) yapılacağı bunu e tuşu yaparak kullanabilirsin.
Duvara bakarken E tuşuna basan lazer kuruyor. Hem bindlemene gerek kalmaz
| Linklerini gizle |
-
diasprofessional1
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
bu seferde parasut acamıyorlar + geri alması ıcın tekrar kodu yazması gerekiyorColditz yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:39 pm Lazerlerde bir cvar ayarı vardır, +setlaser mi yoksa +use (e tuşu ile mi) yapılacağı bunu e tuşu yaparak kullanabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
Leooo
X C tuşlarına ala bilirsiniz.diasprofessional1 yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:43 pmbu seferde parasut acamıyorlar + geri alması ıcın tekrar kodu yazması gerekiyorColditz yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:39 pm Lazerlerde bir cvar ayarı vardır, +setlaser mi yoksa +use (e tuşu ile mi) yapılacağı bunu e tuşu yaparak kullanabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
diasprofessional1
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
kodu yazmadan alınmazki reisLeooo yazdı: Pzt Haz 18, 2018 2:32 pmX C tuşlarına ala bilirsiniz.diasprofessional1 yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:43 pmbu seferde parasut acamıyorlar + geri alması ıcın tekrar kodu yazması gerekiyorColditz yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:39 pm Lazerlerde bir cvar ayarı vardır, +setlaser mi yoksa +use (e tuşu ile mi) yapılacağı bunu e tuşu yaparak kullanabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
Leooo
Ayarları sıfırlasalar olurdiasprofessional1 yazdı: Pzt Haz 18, 2018 2:34 pmkodu yazmadan alınmazki reisLeooo yazdı: Pzt Haz 18, 2018 2:32 pmX C tuşlarına ala bilirsiniz.diasprofessional1 yazdı: Pzt Haz 18, 2018 1:43 pm
bu seferde parasut acamıyorlar + geri alması ıcın tekrar kodu yazması gerekiyorlazerler
| Linklerini gizle |
-
Colditz
ZXC gibi tuşlara ayarlama gibi bir şansın var fakat ben baya eskiden denemiştim. Yani x tuşuna basınca konsoluna otomatik
+setlaser yazacak fakat lazer kurulduktan sonra -setlaser yazması gerek. Bu ayarlanırsa kullanılabilir tuş komutları.
+setlaser yazacak fakat lazer kurulduktan sonra -setlaser yazması gerek. Bu ayarlanırsa kullanılabilir tuş komutları.
| Linklerini gizle |