Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverimda ts3 yazınca başka ip atıyor ben ts3 kiralamadım atmasını da istemiyorum ama seçeneklerde yok yardım

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Bupra

Serverimda ts3 yazınca başka ip atıyor ben ts3 kiralamadım atmasını da istemiyorum ama seçeneklerde yok yardım

Mesaj gönderen Bupra »

Serverimda ts3 yazınca başka ip atıyor ben ts3 kiralamadım atmasını da istemiyorum ama seçeneklerde yok yardım arkadaşlar eski serverimda ts3.ini dosyası vardı önleyebilmiştim burada yok cs3.e atıyor oysaki ben ts3 ip kiralamadım ts3 yazınca hiçbir ip atmasını istemiyorum adamlar başka tş gidiyor karışıklık çıkıyor yardımcı olurmusunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Malesef suan için bunu yapamıyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Bupra

Mesaj gönderen Bupra »

Neden peki ne zaman çözülecek illaki ts3 almaya mı dayatılıyoruz ben anlamadım bu işin saçmalığını

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ts3 almak zorunda değilsiniz , varolan ts3 adresinizin reklamını server yapmamazsınız sadece.
Ayrıca /ts3 yazınca ts3.csduragi.com'a bağlanmakta oyuncular tam olarak size zararı nedir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Bupra

Mesaj gönderen Bupra »

Ben zaten hiçbir şekilde ts3ün reklamını yapmıyorum.bana olan zararı oyuncu kaybediyorum oyuncu oraya gidiyor anlatamıyorum bizim degil diye benle ilgilenmedin diyor çekip gidiyor ömer bey bu duruma el atın gerçekten can sıkıcı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOLF HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.106
Clan İsmi: GökTürk

Mesaj gönderen ADOLF HİTLER »

Ömer bey daha iyi bilir ama bu ts3 ün bir plugini yokmudur panelde bir ayarı falan silinirse düzelmezmi yani

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

batuhan16580
Server Ip/DNS: cs78.csduragi.com
Clan İsmi: GLOBAL ELITE

Mesaj gönderen batuhan16580 »

Bupraya katılıyorum serverlerimizde pluginlere müdahale etmemiz gerek arkadaşın ts si yokmuş ve ts gitmelerini istemiyor bundan doğal bşey olabilir mi servere kira ödüyosa o plugini de kapatabilmesi gerekmez mi ömer bey ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala