hizmet sağlayıcısı veri merkezimi ? dedicated bana ait saldırı izlemesine baktık 1 gb lık saldırı oluyor günde bi kaç kere engelleyemiyoruz yurt dışına kapatınca düzeliyor ancak CSDurağında saldırı gelince yurt dışına otomatik kapanıyor bir süre sonra geri açılıyordu öyle birşey yapmak istiyorumShooTeR yazdı: Cmt Haz 16, 2018 4:08 pmHizmet sağlayıcınıza bşavurun bu konuda biz yardımcı olamayız, dışarıdan packet loss saldırı geliyormu diye kontrol ettirin gelmiyor diyorlarsa makineye aşırı yükleniyorsunuz demektir.realgaming yazdı: Cmt Haz 16, 2018 4:06 pmCSDurağı değil sağlayıcı benim yurt dışına sürekli kapatmak istemiyorum dosya v.s çekmede sorun yaşıyorum kapatınca sadece saldırı anında kapanmasını istiyorum saldırı geçince otomatik açılacakTasarimci v2 yazdı: Cmt Haz 16, 2018 1:50 pm Bu arada not olarak düşeyim: CSDuragi TS3 sunucuları yurtdışı kapatmanız dahilinde ts3lere girmeyebilir.
VDS Saldırı Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
VDS Saldırı Hk.
Link: | |
Linklerini gizle |
VDS Saldırı Hk.
IP adresi değişikliği talep edip ip adresini gizleyebilmek gibi bir ihtimalin var mı ? Sonuçta bir tek ts3 te müzik botu olarak kullanıyorsun. TS3 te ip adreslerini gizleyebilir iseniz maliyetsiz bir şekilde önünü kesersiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
VDS Saldırı Hk.
Kabin kiralayın demedim, RouterGate özel kabinde bulunuyor. RouterGate bi sunucu alsın dedim.
Ayrıca, Tr de saldırı almamak için en iyi yer orası. Firewall ücretleri ise el yakıyor.
Bu konu hakkında özel scriptleri, orta korumaları olan bir firma var ancak reklam olur diye veremiyorum.
Ayrıca, Tr de saldırı almamak için en iyi yer orası. Firewall ücretleri ise el yakıyor.
Bu konu hakkında özel scriptleri, orta korumaları olan bir firma var ancak reklam olur diye veremiyorum.
Linklerini gizle |
VDS Saldırı Hk.
Eğer ki 1.6 veya Ts3 sunucu hizmeti vermiyorlar ise sıkıntı olmaz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
VDS Saldırı Hk.
şuan değil ama minecraft sunucu hizmeti verilecek 1 aya kadar şuan tek sinusbot için kullanılıyor botta sürekli ts3den düşüyor saldırı attıkları için firewallı açıncada hiçbişeye bizim erişimimiz olmuyor botta yavaşlamalar oluyor porta izin veriyorum hâlâ erişemiyoruz bot paneline firewallı kapatınca panel erişimi yeniden sağlanıyor ama saldırıyı engelleyemiyoruz firewall kapanıncaYek'-ta yazdı: Cmt Haz 16, 2018 5:53 pm Eğer ki 1.6 veya Ts3 sunucu hizmeti vermiyorlar ise sıkıntı olmaz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
VDS Saldırı Hk.
Siberdc deneyebilirsiniz, kendi özel port korumaları ile koruma sağlıyorlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
VDS Saldırı Hk.
Makina hizmeti alır iken tr lokasyon asla önermem tr makinalara aşırı derece saldırı yapıyorlar en sağlamı yurt dışı makina...
IP değişimi talep edin hizmet sağlayıcınızdan...
IP değişimi talep edin hizmet sağlayıcınızdan...
Linklerini gizle |