VDS Saldırı Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
VDS Saldırı Hk.
vdsme sürekli saldırı oluyor içerisinde müzik botu kurulu saldırı yurt dışından geliyor saldırı algılandığı zaman yurt dışına otomatik nasıl kapattırabilirim ?
[@Bilinmeyen Etiket]
@ShooTeR
[@Bilinmeyen Etiket]
@ShooTeR
Link: | |
Linklerini gizle |
-
VDS Saldırı Hk.
Aldığınız firma sahibiyle bu konuyu görüşün. Gerekli bilgilendirmeyi onlar yaparlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
VDS Saldırı Hk.
yurt dışına ipi kapattırmak için ayrıyetten ücret alıyorlar diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
VDS Saldırı Hk.
ayrıca sunucu alanlarınız düşükse o yüzden dayanamayıp gg olmuş olabilir
Linklerini gizle |
-
VDS Saldırı Hk.
Bu arada not olarak düşeyim: CSDuragi TS3 sunucuları yurtdışı kapatmanız dahilinde ts3lere girmeyebilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
VDS Saldırı Hk.
CSDurağı değil sağlayıcı benim yurt dışına sürekli kapatmak istemiyorum dosya v.s çekmede sorun yaşıyorum kapatınca sadece saldırı anında kapanmasını istiyorum saldırı geçince otomatik açılacakTasarimci v2 yazdı: Cmt Haz 16, 2018 1:50 pm Bu arada not olarak düşeyim: CSDuragi TS3 sunucuları yurtdışı kapatmanız dahilinde ts3lere girmeyebilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
VDS Saldırı Hk.
Hizmet sağlayıcınıza bşavurun bu konuda biz yardımcı olamayız, dışarıdan packet loss saldırı geliyormu diye kontrol ettirin gelmiyor diyorlarsa makineye aşırı yükleniyorsunuz demektir.realgaming yazdı: Cmt Haz 16, 2018 4:06 pmCSDurağı değil sağlayıcı benim yurt dışına sürekli kapatmak istemiyorum dosya v.s çekmede sorun yaşıyorum kapatınca sadece saldırı anında kapanmasını istiyorum saldırı geçince otomatik açılacakTasarimci v2 yazdı: Cmt Haz 16, 2018 1:50 pm Bu arada not olarak düşeyim: CSDuragi TS3 sunucuları yurtdışı kapatmanız dahilinde ts3lere girmeyebilir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
VDS Saldırı Hk.
Tr vds sağlayıcısı olarak tr vds kullanmayın. Eğer çok büyük paralarınızı var ise bursa dgn de özel kabin RouterGate para bayılıp girebilirsin. Saldırı da alman çok çok düşük ihtimal. Ovh dan iyi koruma sağlıyor. Veya sadece müzik botu yapacak isen ovh al.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
VDS Saldırı Hk.
CSdde kimin özel kabin kiralattırıcak kadar parası var ?EmirhanBeyBeta yazdı: Cmt Haz 16, 2018 4:18 pm Tr vds sağlayıcısı olarak tr vds kullanmayın. Eğer çok büyük paralarınızı var ise bursa dgn de özel kabin RouterGate para bayılıp girebilirsin. Saldırı da alman çok çok düşük ihtimal. Ovh dan iyi koruma sağlıyor. Veya sadece müzik botu yapacak isen ovh al.
Özel kabin kiralattırmaya ne gerek var ayrıca ? sağlam bi firewall alırsın temiz.
Linklerini gizle |