ufak ekran sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
ufak ekran sorunu
beyler gördügünüz gibi resolution kutusu boş çözünürlük ayarlıyamıyorum full ekran nasıl yapıcam yardım edermısınız defalarca silip yukledım gene aynı

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
-
ufak ekran sorunu
steammı kullanıyorsun non steammı non steam kullanıyorsan csd nin clientini indirip çalıştırabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
ufak ekran sorunu
kardeş oyunu 1 senedir kullanıyorum sorun vermıodu csduragından indirdim oyunuTaha Demirbaş yazdı: Prş Haz 14, 2018 2:28 am steammı kullanıyorsun non steammı non steam kullanıyorsan csd nin clientini indirip çalıştırabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
-
ufak ekran sorunu
Kod: Tümünü seç
1. masaüstüne sağ tuşla tıklayıp ekran çözünürlük ayarlarına giriyoruz.
2. ekran çözünürlüğünü 1024 * 768 yapıp uyguluyoruz ve ayarları sakla diyoruz.
3. orda gelişmiş ayarlar diye küçük bi tuş var ona tıklıyoruz.
4. orda intel denetim sekmesine geliyoruz
5. ölçeklendirmeden tam ekran ölçeklendir i seçiyoruz ve tamam diyoruz.
6. ekran çözünürlüğümüzü geri eski haline getirip uygula diyoruz sorunumuz çözülmüştür
Linklerini gizle |
-
ufak ekran sorunu
bu cevap her yerde var ama ben win 10 kullanıyorum win 10 için acıklama yaparsan sevinirim reisPoseidon* yazdı: Prş Haz 14, 2018 2:44 amKod: Tümünü seç
1. masaüstüne sağ tuşla tıklayıp ekran çözünürlük ayarlarına giriyoruz. 2. ekran çözünürlüğünü 1024 * 768 yapıp uyguluyoruz ve ayarları sakla diyoruz. 3. orda gelişmiş ayarlar diye küçük bi tuş var ona tıklıyoruz. 4. orda intel denetim sekmesine geliyoruz 5. ölçeklendirmeden tam ekran ölçeklendir i seçiyoruz ve tamam diyoruz. 6. ekran çözünürlüğümüzü geri eski haline getirip uygula diyoruz sorunumuz çözülmüştür

Linklerini gizle |
-
ufak ekran sorunu
Alt+enter yaptın mı? Bir de pcyi kapat-aç yapar mısın? En olmadı sistem geri yükleme yap.Buzzard yazdı: Prş Haz 14, 2018 2:44 ambu cevap her yerde var ama ben win 10 kullanıyorum win 10 için acıklama yaparsan sevinirim reisPoseidon* yazdı: Prş Haz 14, 2018 2:44 amKod: Tümünü seç
1. masaüstüne sağ tuşla tıklayıp ekran çözünürlük ayarlarına giriyoruz. 2. ekran çözünürlüğünü 1024 * 768 yapıp uyguluyoruz ve ayarları sakla diyoruz. 3. orda gelişmiş ayarlar diye küçük bi tuş var ona tıklıyoruz. 4. orda intel denetim sekmesine geliyoruz 5. ölçeklendirmeden tam ekran ölçeklendir i seçiyoruz ve tamam diyoruz. 6. ekran çözünürlüğümüzü geri eski haline getirip uygula diyoruz sorunumuz çözülmüştür
![]()
Linklerini gizle |