bunun kanıtı varsa sun can kanka arkandayımChormeCAN yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:21 am evet benim ts3 ipime zamanında saldırı atıp üstüne ts3 üme gelip hiç birşey yokmuş gibi imansız hocayı sormasına ailevi küfür edip banlarım bu sadece senin için değil zamanında yemiş olduğum tüm saldırılar için geçerli bişey
dostluk icin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Metecan Bey
dostluk icin
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
specified
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
dostluk icin
Yine jailbreak ve yine biş muhabbetler, kusura bakmayında böyle saçma kavgalar yüzünden insanlar jaile artık önyargıyla bakıyor
| Linklerini gizle |
dostluk icin
Ayn Kardesim Kendi Konuma Kendimi Kotuluyom Gulduruyon Beni Metecan Kardesim.Metecan Bey yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:13 amNerden bilelim senin hesabının olmadığını ? çok emin konuşmayalım Şahin kardeşimMANAFOR* yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:43 amSimdi Soylersin Ben Fake Hesab Falan Diylim. Nedense Genelde HellForcenin Acildigi Konulara Yaziyonalperenarnas yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:30 am İYİ BİSE DUSUNMUS DOSTLUK KARDESLIK HERSEYDEN DAHA ONEMLI BASARILAR HEP BOYLE OLMANIZ DILEGIYLE![]()
![]()
![]()
![]()
silinmis-konular/yasakli-hellforce-klan ... ml#p175763
| Linklerini gizle |
-
Metecan Bey
dostluk icin
Hayır anlamadım bizim clandan atılan niye bize düşman oluyorMANAFOR* yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:22 amAyn Kardesim Kendi Konuma Kendimi Kotuluyom Gulduruyon Beni Metecan Kardesim.Metecan Bey yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:13 amNerden bilelim senin hesabının olmadığını ? çok emin konuşmayalım Şahin kardeşimMANAFOR* yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:43 am
Simdi Soylersin Ben Fake Hesab Falan Diylim. Nedense Genelde HellForcenin Acildigi Konulara Yaziyon![]()
![]()
![]()
![]()
silinmis-konular/yasakli-hellforce-klan ... ml#p175763
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
saolsunlar konuyu batirmayi becerdiler ozellikle manafor kardesimiz zaten cekememezligi ortaya cikmisdir .
| Linklerini gizle |
dostluk icin
Atilmakmi ? Kanka Sen Konuyu Yanlis Anlamisin Git Uyu En IyisiMetecan Bey yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:24 amHayır anlamadım bizim clandan atılan niye bize düşman oluyorMANAFOR* yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:22 amAyn Kardesim Kendi Konuma Kendimi Kotuluyom Gulduruyon Beni Metecan Kardesim.Metecan Bey yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:13 am
Nerden bilelim senin hesabının olmadığını ? çok emin konuşmayalım Şahin kardeşim![]()
silinmis-konular/yasakli-hellforce-klan ... ml#p175763![]()
Sonra Ayaz Kardesimiz Demesin Konuyu Cop Yapma Diye A:SD:ASD:AS:D
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
dostluk icin
Valla a-z ye haklı bir yorum.specified yazdı: Pzt Haz 11, 2018 4:20 am Yine jailbreak ve yine biş muhabbetler, kusura bakmayında böyle saçma kavgalar yüzünden insanlar jaile artık önyargıyla bakıyor
+1
| Linklerini gizle |
-
Mustafa Kemal1
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
dostluk icin
@umutlu85 ayazcım senle hıcbır husumetım yok ama yanındakı adamların cok atarlı bana dusmez ama duzeltmen lazım serverını daha herseyı bızımkılerden ogrenen adam kalkmıs kaos'a vurucaz dıye laf atıyordu gercekten komık tı bu arada neyse konuya baska yorum yapmyacagım herkezın hakkında hayırlısı olsun.
En son Mustafa Kemal1 tarafından Pzt Haz 11, 2018 4:33 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
dostluk icin
Bence konunuzu ts3 adreslerinizde çözün konu kilit zaten.
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
| Linklerini gizle |