dostluk icin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
eyw mustafa kardesim.dedim gibi hersey yeniden basliyoz kimseyle dusmanligimiz olmasin istyoz alperenlede konusdum sorunu çozdük herseyin hayirlisi diyelim
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
dostluk icin
Daha cümle kuramayan bir arkadaş.. neyse ayaz kardeşim zaten taş çatlasın 1 senelik ufak çaplı bir klansınız, ben TeamTR yi yönetirken cs durağında dünya 1. liğinde koşarken malesef atlanta gamingte yönetimdin neyse yetki muhabbeti yapmicam fakat burda emin ol herkes senin 2 yüzlü ve sadece bunları prim için yaptığını öğrenmiştir, seninle dostluk kuran insanlarında benden uzak durması dileğiyle iyi forumlar. (o arkadaş mesajı almıştır.)umutlu85 yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:57 am bunu senmi karar veremezsin neyse konuma yorum.yapmmassan iyi olur
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
ben burda rekabetmi konusuyom konuyu nerden nereye tasidin haa madem cok nietin var tsme buyur konusalim beklerim ts57
| Linklerini gizle |
dostluk icin
Buradan da birer hafta ban çıkar. Bir sonrakinde sınırsız atacağım.
| Linklerini gizle |