En iyisi böyle insanlara karşı hepimiz müzdarip olduğumuzdan buraya da taşıdım normalde direk gidecektim.ARZ* yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:55 pmGece arayalim uykusundan kalkdiralim en iyisi.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:53 pmBabasının telefonunu adamın elinden almış kimden arasak açıyor konuşmadan kapatıyor.ARZ* yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:52 pm
Konuşmuştuk sen yinede isini garantiye al ara babasini açık açık soyle
Servere saldırı atan çocuk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ulyoS
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Mustafa Kemal1
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
evet @AlperSoylu dedıgı gıbı serverda vardım.
Bence Babasın'a soyle cunku cocugu sesı max 11 yasındaydı yanı en azından rıca et babasıından boyle seylerı yapmaması gerektıgını felan soylesın.
bunun dısında sende admınlıklerı sıl 123 gıbı kolay sıfreler kullandırtma paneldende ban kıck banıp bunlarla ılgılı herseyı yasakla veya "ban" yerıne "cık" gıbı komutlarla degıstır.
Bence Babasın'a soyle cunku cocugu sesı max 11 yasındaydı yanı en azından rıca et babasıından boyle seylerı yapmaması gerektıgını felan soylesın.
bunun dısında sende admınlıklerı sıl 123 gıbı kolay sıfreler kullandırtma paneldende ban kıck banıp bunlarla ılgılı herseyı yasakla veya "ban" yerıne "cık" gıbı komutlarla degıstır.
| Link: | |
| Linklerini gizle |