Servere saldırı atan çocuk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ulyoS
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Merhabalar,
Serverime (CS55) bir çocuk yetki saldırısı yapmakta. Görevli yetkisi vardı ve panelliydi adminliklerin yedeğini almış ne kadar tüm adminlikleri baştan yazsak da bazı çocuklar aynı şifreyi vermekte. Bu gün 2 kere @Mustafa Kemal1 ile serverdeyken saldırı atmaya çalıştı.
Çeşitli konuşmalardan sonra babasının numarasını alabildik bazı dostlarımızdan.
Sunucu sahibi kardeşlerime sormak istiyorum, ben bu çocuğun babasına ne söyleyeyim?
1. si zamanımı çalıyor
2. si userlerimi kaçıyor para konusunda bir düşüş yaşatıyor adam yetki almak istiyor diyelim ban yediğinden bir daha girmiyor.
3. sü Ailevi değerlerimize hakaret ediyor
bu nedenlerden çok rahat dava bile açabilecek bir insanım ben. Ayda 1 kere adliyeye ifade vermeye giden bir insan olarak çok kişinin küfürden ve para konusunda baltalamaktan adliyeye geldiğini görüyorum çocuk yaşta.
Hani şimdi demeyin oyunda olan şeyi oraya mı taşıyacaksın diye taşımayacağım sadece babasına söyleyeceğim sizce babası bu çocuğa ne yapar?
Panel vermeseydin diyenler için atıldıktan sonra saldırı atması adamlık mı atıldıysa gidecek panele bile girmemesi gerekeli normalde.
Serverime (CS55) bir çocuk yetki saldırısı yapmakta. Görevli yetkisi vardı ve panelliydi adminliklerin yedeğini almış ne kadar tüm adminlikleri baştan yazsak da bazı çocuklar aynı şifreyi vermekte. Bu gün 2 kere @Mustafa Kemal1 ile serverdeyken saldırı atmaya çalıştı.
Çeşitli konuşmalardan sonra babasının numarasını alabildik bazı dostlarımızdan.
Sunucu sahibi kardeşlerime sormak istiyorum, ben bu çocuğun babasına ne söyleyeyim?
1. si zamanımı çalıyor
2. si userlerimi kaçıyor para konusunda bir düşüş yaşatıyor adam yetki almak istiyor diyelim ban yediğinden bir daha girmiyor.
3. sü Ailevi değerlerimize hakaret ediyor
bu nedenlerden çok rahat dava bile açabilecek bir insanım ben. Ayda 1 kere adliyeye ifade vermeye giden bir insan olarak çok kişinin küfürden ve para konusunda baltalamaktan adliyeye geldiğini görüyorum çocuk yaşta.
Hani şimdi demeyin oyunda olan şeyi oraya mı taşıyacaksın diye taşımayacağım sadece babasına söyleyeceğim sizce babası bu çocuğa ne yapar?
Panel vermeseydin diyenler için atıldıktan sonra saldırı atması adamlık mı atıldıysa gidecek panele bile girmemesi gerekeli normalde.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
taşı abicim allah allah varmı öyle iş dövüyosa dövsün öldürüyosa öldürsün giremez yani hakkıma ben bu server için para veriyosam 7/24 ilgileniyosam kafamı yoruyosam ve bunu başka biri elini kollunu sallaya sallaya bozuyosa çeksin cezasını.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
ulyoS
2 tane ortaklık satamadım bu çocuk yüzünden, ayriyetten giden userler de cabası! Bir yerden kovulduktan sonra saldırı atıyor ve bu sayede hem benim kafamı ağrıtıyor hem de eğlenmek isteyen çocukların. Cidden taşıyasım var mahkemeye kadar ama bir yerde de yaşına vermeye çalışıyorum 13-14 yaşında çocuklar bazı dengesizlerin saldırı videolarını izleyerek aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
-
IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
ver abicim ver cezasını çeksin babası öldürüyomu dövüyomu evdenmi atıyo ne yaparsa yapsın ben şahsen reel'de hiç acımadım ve o ailenin donuna kadar aldım o kendini biliyoalpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:50 pm 2 tane ortaklık satamadım bu çocuk yüzünden, ayriyetten giden userler de cabası! Bir yerden kovulduktan sonra saldırı atıyor ve bu sayede hem benim kafamı ağrıtıyor hem de eğlenmek isteyen çocukların. Cidden taşıyasım var mahkemeye kadar ama bir yerde de yaşına vermeye çalışıyorum 13-14 yaşında çocuklar bazı dengesizlerin saldırı videolarını izleyerek aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
Konuşmuştuk sen yinede isini garantiye al ara babasini açık açık soyle
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Düşündüğüm gibi ilk söyleyeceğim eğer devam eder ise ve ya babası da bana karşı atarlanmaya çalışır ise 1 ay içerisinde zaten evlerine kağıt gider.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:51 pmver abicim ver cezasını çeksin babası öldürüyomu dövüyomu evdenmi atıyo ne yaparsa yapsın ben şahsen reel'de hiç acımadım ve o ailenin donuna kadar aldım o kendini biliyoalpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:50 pm 2 tane ortaklık satamadım bu çocuk yüzünden, ayriyetten giden userler de cabası! Bir yerden kovulduktan sonra saldırı atıyor ve bu sayede hem benim kafamı ağrıtıyor hem de eğlenmek isteyen çocukların. Cidden taşıyasım var mahkemeye kadar ama bir yerde de yaşına vermeye çalışıyorum 13-14 yaşında çocuklar bazı dengesizlerin saldırı videolarını izleyerek aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Babasının telefonunu adamın elinden almış kimden arasak açıyor konuşmadan kapatıyor.ARZ* yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:52 pmKonuşmuştuk sen yinede isini garantiye al ara babasini açık açık soyle
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
Gece arayalim uykusundan kalkdiralim en iyisi.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:53 pmBabasının telefonunu adamın elinden almış kimden arasak açıyor konuşmadan kapatıyor.ARZ* yazdı: Pzr Haz 10, 2018 5:52 pmKonuşmuştuk sen yinede isini garantiye al ara babasini açık açık soyle
| Linklerini gizle |