CS Source Query Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4496
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CS Source Query Hk.
Merhabalar,
Source Query ile uğraşıyordum veri çektirmek için ancak niyeyse bilgileri tam giriyoruz siteye bakıyorum veri çekmiyor cmdden "ping -t 213.238.173.130" ile veri çekiyormu diye kontrol ediyorum ama bununlada ping atmıyor, anlıyamadım gitti gametrackerdan başka serverlardan çekiyor ancak niyeyse türkiye lokasyonların 27015 port olanlarından çekmiyor.
Beni bi aydınlatırsanız teşekkur ederim.
[@Bilinmeyen Etiket]
Source Query ile uğraşıyordum veri çektirmek için ancak niyeyse bilgileri tam giriyoruz siteye bakıyorum veri çekmiyor cmdden "ping -t 213.238.173.130" ile veri çekiyormu diye kontrol ediyorum ama bununlada ping atmıyor, anlıyamadım gitti gametrackerdan başka serverlardan çekiyor ancak niyeyse türkiye lokasyonların 27015 port olanlarından çekmiyor.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
CS Source Query Hk.
Konuya 51 kişi bakıyor 1 kişiden bile cevap yok ne kadar üzücü 
Kitleyi genişletelim o zaman...
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
@PaZee
@Taha Demirbaş

Kitleyi genişletelim o zaman...
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
@PaZee
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
CS Source Query Hk.
Bakanlar bilmiyor demek ki kanka herkesin açıklamasını yaptım
Linklerini gizle |
-
CS Source Query Hk.
TR Lokasyon CS:GO serverların çekiyor ama 1.6'ların çekmiyor ilginç...ENESIZM yazdı: Sal Haz 05, 2018 12:05 am Bakanlar bilmiyor demek ki kanka herkesin açıklamasını yaptım
Linklerini gizle |
CS Source Query Hk.
host yurtiçi ise bazı ipler engelli çekmez. Fakat sen Tüm cs iplerinden çekmiyor diyorsan senin hostunun ayarlarında sıkıntı var. Çünkü bizim hostta query ile csd ye bağlanamazken başka sunucuya bağlanıyoruz.ShooTeR yazdı: Pzt Haz 04, 2018 6:54 pm Merhabalar,
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
CS Source Query Hk.
Almanya Lokasyon makinadan cekmeye calısıyorum yanı cekmemesi olanaksız diğer firmalarında denedim bazılarından cekiyor ama csd,oyt,cso bunlardan cekmiyor.Taha Demirbaş yazdı: Sal Haz 05, 2018 1:36 amhost yurtiçi ise bazı ipler engelli çekmez. Fakat sen Tüm cs iplerinden çekmiyor diyorsan senin hostunun ayarlarında sıkıntı var. Çünkü bizim hostta query ile csd ye bağlanamazken başka sunucuya bağlanıyoruz.ShooTeR yazdı: Pzt Haz 04, 2018 6:54 pm Merhabalar,
[@Bilinmeyen Etiket]
Başka sunucudan veri alabiliyorum zaten bunu belirttim csdden niçin alamıyoruz bunun aydınlatılmasını istiyorum ben

Çunku aklımda güzel projeler var..
Linklerini gizle |
-
CS Source Query Hk.
Biliyorum konu uplamak yasak ancak bu konu kafama cok takıldı net bir cevap alamazsam rahat edemiyicem kusura bakmayın. (Gökyüzüne bakmışım hala aydınlanmayı bekliyorum
)

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
CS Source Query Hk.
Attığınız sorgu ile ping çok bağımsız şeylerdir, ikisi farklı protokolleri kullanmakla beraber, sunucularımız ping isteklerinize cevap vermeyecektir.
Kullandığınız kodu buraya [php]kodlar[/php] tagları içerisinde paylaşın inceleyelim.
Tabi akla gelen ilk soru hostunuzun bizim tarafımızdan engellenmiş olması.
Kullandığınız kodu buraya [php]kodlar[/php] tagları içerisinde paylaşın inceleyelim.
Linklerini gizle |
-
CS Source Query Hk.
Aynı makınada muzikbotta kullanıyorum ve tslere cok guzel bir şekilde giriş yapıyorlar buda hostun engellenmediğini göstermekde zaten yurt dışı lokasyon makinaÖmer TELLİ yazdı: Sal Haz 05, 2018 2:21 pm Attığınız sorgu ile ping çok bağımsız şeylerdir, ikisi farklı protokolleri kullanmakla beraber, sunucularımız ping isteklerinize cevap vermeyecektir.
Kod: Tümünü seç
$config['sourcequery']['server1'] = [
//IP from Server
'ip' => '213.238.173.8',
//Port for Source Query
'port' => '27015',
//Timeout
'timeout' => 1,
//with this on true it will List all Available fields you can use directly on the banner
'debug' => false,
];
Kod: Tümünü seç
$config['textfield'][] = [
'text' => 'SourceQuery Slots:',
'xpos' => '150',
'ypos' => '350',
'fontsize' => '24',
'fontfile' => 'font/bank.ttf',
'color' => '#ecf0f1',
];
$config['textfield'][] = [
'text' => '%sqinfo[server1][Players]%/%sqinfo[server1][MaxPlayers]%',
'xpos' => '220',
'ypos' => '400',
'fontsize' => '24',
'fontfile' => 'font/bank.ttf',
'color' => '#ecf0f1',
];
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |