JBMenu derleme esnasında bu hataları verdi ilk defa gördüğüm için bilmiyorum. Birde zamanınız var ise ufaktan bakar mısınız acaba eklentide açık var mı veya saldırı atılabilecek bir kod bırakılmış mı ?
@YeKTaBEYy @Yek'-ta @ShooTeR @Colditz @seypa @Fatih ~ EjderYa
Eklenti;
JBMenu Derleme Hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2191
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
JBMenu Derleme Hatası
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
JBMenu Derleme Hatası
1 tane chatcolor hatası 1 tane tirnakli parantez hatası bir digeride uyarı vermiş eklenti derlenir ama uyarı verdiği kısım istenildiği gibi çalışmayabilir benim elimde pc yok şuan duzenleyemiyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
JBMenu Derleme Hatası
ENESIZM yazdı: Prş May 31, 2018 3:43 am JBMenu derleme esnasında bu hataları verdi ilk defa gördüğüm için bilmiyorum. Birde zamanınız var ise ufaktan bakar mısınız acaba eklentide açık var mı veya saldırı atılabilecek bir kod bırakılmış mı ?
Eklenti;
jbmenu18.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
JBMenu Derleme Hatası
Teşekkür ederim şuutır bey.ShooTeR yazdı: Prş May 31, 2018 9:58 amENESIZM yazdı: Prş May 31, 2018 3:43 am JBMenu derleme esnasında bu hataları verdi ilk defa gördüğüm için bilmiyorum. Birde zamanınız var ise ufaktan bakar mısınız acaba eklentide açık var mı veya saldırı atılabilecek bir kod bırakılmış mı ?
Eklenti;
jbmenu18.sma
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
JBMenu Derleme Hatası
Hataları anladım söylediğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Sorun değil düşünmeniz yeterli idi.seypa yazdı: Prş May 31, 2018 9:28 am 1 tane chatcolor hatası 1 tane tirnakli parantez hatası bir digeride uyarı vermiş eklenti derlenir ama uyarı verdiği kısım istenildiği gibi çalışmayabilir benim elimde pc yok şuan duzenleyemiyorum
Linklerini gizle |