Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CPU Kullanımı Düşürme

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

vanessaaa

CPU Kullanımı Düşürme

Mesaj gönderen vanessaaa »

ShooTeR yazdı: Pzr May 27, 2018 7:58 pm
vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 7:01 pm konuya yine ben mudahale etmem lazim belli bugune kadar pc veya lep kasasini bile acmamissindir islemcinin altindaki macununu degistir erimis her macun attiginda 6 ayda 1 yenilemen lazim
Oha 6 aymı naptın aga sen :D kaliteli macun yapıyorsa 6 ayda bir yenilettirmene gerek yok.
diyelim 1 1.5 sene geçti sezonluk temizligini yaptırırken yaparsın ona bişey demem.
bendeki sistemin aynisi olsun sende .d gunluk 4 5 ghz hiz yap macunu degistirirsin 6 7 ayda 1 degistirirken kendim yapiyorum baskasinada yaptirmam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

CPU Kullanımı Düşürme

Mesaj gönderen ShooTeR »

vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 8:09 pm
vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 7:01 pm konuya yine ben mudahale etmem lazim belli bugune kadar pc veya lep kasasini bile acmamissindir islemcinin altindaki macununu degistir erimis her macun attiginda 6 ayda 1 yenilemen lazim
Oha 6 aymı naptın aga sen :D kaliteli macun yapıyorsa 6 ayda bir yenilettirmene gerek yok.
diyelim 1 1.5 sene geçti sezonluk temizligini yaptırırken yaparsın ona bişey demem.
bendeki sistemin aynisi olsun sende .d gunluk 4 5 ghz hiz yap macunu degistirirsin 6 7 ayda 1 degistirirken kendim yapiyorum baskasinada yaptirmam
Kendin yaparsın tamamda overclock yapmakla termal macun ne alaka onu anlıyamadım zaten stok fan veya harici başka fan kullanıpta kullandıgın sogutma fanı sağlamsa efso sıvı sogutma var sende o kadar aşırı ısı yapmadıgı surece ve surdugun termal macunda kaliteliyle 6 ayda bir yenilemen gereksiz bana göre...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

CPU Kullanımı Düşürme

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

Bilgisayarim cumartesi gunu izmirden geliyor tasinmistim ama su an kullandigim pc emjn olun 7 yildir bakim yapilmiyor cs go oynuyorun :) fani kaldirdim islemciye baktim macun yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

CPU Kullanımı Düşürme

ShooTeR yazdı: Pzr May 27, 2018 8:18 pm
vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 8:09 pm

Kendin yaparsın tamamda overclock yapmakla termal macun ne alaka onu anlıyamadım zaten stok fan veya harici başka fan kullanıpta kullandıgın sogutma fanı sağlamsa efso sıvı sogutma var sende o kadar aşırı ısı yapmadıgı surece ve surdugun termal macunda kaliteliyle 6 ayda bir yenilemen gereksiz bana göre...
duzen diyelim .d.d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CPU Kullanımı Düşürme

Mesaj gönderen ENESIZM »

Yeni işlemci al

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

CPU Kullanımı Düşürme

anakartim carbon anakart alicaksan 200 tl fazla verip anakart al carbon yabimdan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala