ShooTeR yazdı: Pzr May 27, 2018 5:39 pm
Sistemin laptop ise ve temizligini yaptırmadıysan bi bilgisayarıca goturup icerisinin temizligini yaptırmanı öneririm fan tozlanmış olabilir ısı borularının etrafı tozlanmış olabılır aşırı ısı yapabilir.
Sistemin laptop ise ve temizligini yaptırmadıysan bi bilgisayarıca goturup icerisinin temizligini yaptırmanı öneririm fan tozlanmış olabilir ısı borularının etrafı tozlanmış olabılır aşırı ısı yapabilir.
Teşekkürler en iyisi genel bir bakim yaptirayim.
Kaçıncı bakım kanka,ilk felan olur şimdi
Valla 2010 dan beri sapa sağlam çalışıyor. Modeli eski olmasina ragmen iyidi bi kac kez termal bakim vs yaptirdim şimdi yaptiralim olmadi mecbur yenisini alalim yapcak birsey yok
Valla 2010 dan beri sapa sağlam çalışıyor. Modeli eski olmasina ragmen iyidi bi kac kez termal bakim vs yaptirdim şimdi yaptiralim olmadi mecbur yenisini alalim yapcak birsey yok
Aynen bende bi yenisini alayım ya eskidi
Valla alalim almasinada dolar tavan ne yapıcaz hiç bilmiyorum.
Poseidon* yazdı: Pzr May 27, 2018 5:13 pm
Görev Yöneticisini açınız, işlemlerden neyin çok CPU yediğini bulunuz ve dediğim işlemi yapınız.
1-) Sağ Tıklayınız İşleme,
2-) "Benzeşmeyi Ayarla..." seçeneğine basınız.
Ekrana bir pencere gelecek, bu pencerede
+ <Tüm İşlemciler>
+ CPU 0
+ CPU 1
"+" ları tiklenmiş olarak varsayın, CPU 0 veya CPU 1 den tiki kaldırıp "Tamam" butonuna basın, yarı yarıya bir inme olduğunu göreceksiniz.
Not : Her o şeyi çalıştırdığınızda aynısını yapın.
Bu arada CPU miktarı hep 100 de kalırsa işlemciniz ve ya ekran kartınız yanabilir.
Nedenleri ; Aniden kapanıp kısa devre yaptırması,
Çok fazla sıcaklıkta içindeki bileşenlerin yanması gibi gibi..
-Bu arada CPU miktarı hep 100 de kalırsa işlemciniz ve ya ekran kartınız yanabilir. - Şimdi sallama zamanı sanırım.
Aynen bende bi yenisini alayım ya eskidi
Valla alalim almasinada dolar tavan ne yapıcaz hiç bilmiyorum.
konuya yine ben mudahale etmem lazim belli bugune kadar pc veya lep kasasini bile acmamissindir islemcinin altindaki macununu degistir erimis her macun attiginda 6 ayda 1 yenilemen lazim
vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 7:01 pm
konuya yine ben mudahale etmem lazim belli bugune kadar pc veya lep kasasini bile acmamissindir islemcinin altindaki macununu degistir erimis her macun attiginda 6 ayda 1 yenilemen lazim
Valla haklisin kasayi 1 kere dahi acmadim simdi ram almaya gidicem alirken o sıkıntıyida gostericem inş bi çare bulur.
vanessaaa yazdı: Pzr May 27, 2018 7:01 pm
Oha 6 aymı naptın aga sen kaliteli macun yapıyorsa 6 ayda bir yenilettirmene gerek yok.
diyelim 1 1.5 sene geçti sezonluk temizligini yaptırırken yaparsın ona bişey demem.