Değerli Forum sakinleri..
Sunucumda bugünden itibaren anlayamadıgım bir sorunu sizlerle paylasmak istiyorum ..
sunucuda herhangi bir eklenti kurulumu vs yapmadım hersey aynı ..
fakat bugun bu sorunu yasamaktayız ..
Sorun şu oyuna giren kişiler Specte kalıyor takım seçme secenegi geliyor fakat ne t nede ct ye gecebiliyorlar sadece spece geciyorlar ..
Şimdi mapın oyuncu destegı azdır Map_Spawns_Editor den ayarlayın diceksiniz
Mapın Oyuncu destegi 32/32 destekli Daha onceden olan map örneğin cs_assault_1337 mapı ..
önceden bir sorun yokken bugun birden bu hata ile karsılasmaktayız ..
CVAR AYARLARI OLARAK
amx_cvar mp_auto_join_team 1
amx_cvar humans_join_team any
BU AYARLAR Auto Join Team, oyuna giren oyuncuları otomatik olarak takıma geçmesini sağlar
amx_cvar humans_join_team any (any herhangi bir takım, CT sadece CT takımına, T sadece TE takımına)
bu sekılde hem sunucudan cvar ile yapıp hemde amxx.cfg icine en alt satırına
bu 2 kodu Ekledim .
fakat sorunsuz sekılde oyuncular otomatik takım secmeden oyuna giris yaptılar ..
fakat bi 30 dk sonra Cvar ayarı ellemeden tekrar bozulup Eski haline dönüyor sunucuya yön girince oyuncular specte kalıyor ne t nede ct ye gecebiliyorlar ..
bu durumda hemen konsoldan cvar ayarlarını tekrardan yazmama ragmen olmuyor
mapı degistiriyorum aktif oluyor
ancak tekrar 30 dk sonra ayarlar bozuluyor ..
bu sorunu nasıl çözerim ? yorumlarınızı bekliyorum ..
iyi forumlar
@@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Spec kalma sorunu ...
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
-
Konu Sahibi
Spec kalma sorunu ...
30 dk bir gözlemleyin. Ufak güncellemelerden sonra yeni ayarlar serverlere kaydedilebiliyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Spec kalma sorunu ...
Dostum Konu Dişi bir şey diyecem. Serverine Yön girince ? DeathMatch Sunuculara yön alınıyor mu ?
Linklerini gizle |
Spec kalma sorunu ...
İlk olarak buraya rcon üzerinden bağlanıp amxx plugins listesini atmalısınız. İkinci olarak amxx.cfg ye yazmış olduğunuz komutlar muhtemelen amxmodx/configs/maps klasörü içerisinde bulunan ayar dosyalarında yazılı olduğu için değişiyor. Sunucunuz fullmod değil ise silin kafanız rahat olsun.
Map Spawn Editor eklentisi açık ise map spawn editor eklentisinin harita ayar menüsüne girip haritayı kontrol edin. Ve eğer ki harita uzantısı silen bir eklenti kullanıyor iseniz map spawn editor haritayı uzantılı kaydettiği için çalışmayacaktır. Bu eklentiyi kaldırın yada kaydedilen map spawn editor eklentisinin dosyalarını bilgisayarınıza çekip harita uzantısını silerek panele geri yükleyin. O ayarlarda yine amxmodx/configs/adınıunuttuğumklasörismi içerisinde.
Map Spawn Editor eklentisi açık ise map spawn editor eklentisinin harita ayar menüsüne girip haritayı kontrol edin. Ve eğer ki harita uzantısı silen bir eklenti kullanıyor iseniz map spawn editor haritayı uzantılı kaydettiği için çalışmayacaktır. Bu eklentiyi kaldırın yada kaydedilen map spawn editor eklentisinin dosyalarını bilgisayarınıza çekip harita uzantısını silerek panele geri yükleyin. O ayarlarda yine amxmodx/configs/adınıunuttuğumklasörismi içerisinde.
Linklerini gizle |