Zombie serveri Yapma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
Zombie serveri Yapma
Selamun aleyküm Arkadaslar ben zombie serveri yapmayi düşünüyorum fakat hangi pluginler lazim bilmiyorum bana yarsimci olurmusunuz gerekli pluginlerin barsa linkini atarmisiniz acildir
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
Konu Sahibi
-
- İletişim:
Zombie serveri Yapma
O mod oldukça basit benim için bio ve ze eklentileri biraz zorlayıcı. Zaten temeli panelde ki CSD'nin kendi modlarında var o yüzden çekirdek eklenti kurmaya gerek kalmıyor. Küçük bir kaç araştırma yaparak yan eklentileri bulabilirsin.
Ya da ben sıfırdan kurmak istiyorum diyorsan bulmana yardımcı olurum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Zombie serveri Yapma
reis valla soyle diyeyim benim icin plugin sorun degil sadece ne mod kurayim bilmiyorum benim icin oyuncu ceken bir mod lazim sen neyi tavsiye edersin kurulum sorun degil yaniENESIZM yazdı: Sal May 15, 2018 3:02 pm O mod oldukça basit benim için bio ve ze eklentileri biraz zorlayıcı. Zaten temeli panelde ki CSD'nin kendi modlarında var o yüzden çekirdek eklenti kurmaya gerek kalmıyor. Küçük bir kaç araştırma yaparak yan eklentileri bulabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Zombie serveri Yapma
Şu halde dolabilecek bir mod kalmadı gibi görünüyor. Ramazan yaklaşıyor geceye özel eğlenceli geçebilecek serverda zombi serverları gibi duruyor ama sen sunucunda belli başlı değişiklikler yap. Bayrak kapmacada olabilir insanları rekabete sürükleyecek bir şey olmalı veya hırslandıracak bir şey. Sana önerim;Determined yazdı: Sal May 15, 2018 3:17 pmreis valla soyle diyeyim benim icin plugin sorun degil sadece ne mod kurayim bilmiyorum benim icin oyuncu ceken bir mod lazim sen neyi tavsiye edersin kurulum sorun degil yaniENESIZM yazdı: Sal May 15, 2018 3:02 pm O mod oldukça basit benim için bio ve ze eklentileri biraz zorlayıcı. Zaten temeli panelde ki CSD'nin kendi modlarında var o yüzden çekirdek eklenti kurmaya gerek kalmıyor. Küçük bir kaç araştırma yaparak yan eklentileri bulabilirsin.
Bayrak kapmaca
Call of duty (respawnlı)
Zombie plague
Death match
Base builder da olanaklar arasında yer alıyor.
Linklerini gizle |
-
Zombie serveri Yapma
dostum en iyi modu kurarım csa mod efsane face eklemen ytrlidir
fb.com/mumya.bey

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Zombie serveri Yapma
old konu ?warninzclans yazdı: Cum Oca 25, 2019 8:26 pm dostum en iyi modu kurarım csa mod efsane face eklemen ytrlidirfb.com/mumya.bey
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Zombie serveri Yapma
1 sene önceki konuyu nasil bulupta yorum yaptin ?warninzclans yazdı: Cum Oca 25, 2019 8:26 pm dostum en iyi modu kurarım csa mod efsane face eklemen ytrlidirfb.com/mumya.bey
Bide Konuyu Açan Yasaklanmiş .
Linklerini gizle |