Forumdaki "Beğenme" tuşu hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Eski arkadaşlar bilir, forumda beğeni tuşu vardı ve sevdiğimiz şeyleri beğenerek teşekkür ederdik. Ama 3-4 ayı geçiktir kalktığı için "rica ederim" veya "teşekkür ederim" gibi şeyler için yazmak zorunda kalıyoruz boşa mesaj kasmış gibi hissettiğimden bazen yazmıyorum ama karşıdaki onu iplemediğimizi düşündüğü oluyor, acaba beğeni tuşu geri gelecek mi? @Yek'-ta @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Haksızlık yapanlar vardı diye kapandı herhalde yan hesap açıp atıyorlardı. Ama benimde baya bi vardı 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
İmansız yapıyordu ama bir kişi yüzünden kapanmış olmamalı yahu.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Bir yardım takdir edilmek veya beğeni almak için değil, yardım yardım için yapılmalı. Birisi eğer size yardım etti ise yardım edene yorum olarak teşekkür edebilirsiniz, biz bunlara karışmıyoruz. Sizin yorum olarak teşekkür etmenizi biz destekliyoruz çünkü dışarıda bazılarının yapamadığı bir davranıştır bu. Yorum kasma muhabbetini de bu kadar takmayın. Yorum sayısının bir önemi yok bizim için. Bizim tek savaşımız bilmeden yorum yapanlara, alakasız çözüm sunanlara ve boş yapanlara. Biz bunlara yorum kasma diyoruz. Ve sakın forum içerisinde yorum kasma diye birbirinizi uyarmayın. :)
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Güzel bir açıklamaydı teşekkürler, bir sorun daha var alıntı yaparken bazen mesajın içerisine gidiyor yazılarımız veya renk katmadığımız halde alıntıdaki renk veya kalınlaştırma bize geliyor ? Örnek 1,2 konu verebilirim.Yek'-ta yazdı: Pzr May 06, 2018 3:30 am Bir yardım takdir edilmek veya beğeni almak için değil, yardım yardım için yapılmalı. Birisi eğer size yardım etti ise yardım edene yorum olarak teşekkür edebilirsiniz, biz bunlara karışmıyoruz. Sizin yorum olarak teşekkür etmenizi biz destekliyoruz çünkü dışarıda bazılarının yapamadığı bir davranıştır bu. Yorum kasma muhabbetini de bu kadar takmayın. Yorum sayısının bir önemi yok bizim için. Bizim tek savaşımız bilmeden yorum yapanlara, alakasız çözüm sunanlara ve boş yapanlara. Biz bunlara yorum kasma diyoruz. Ve sakın forum içerisinde yorum kasma diye birbirinizi uyarmayın.![]()
Linklerini gizle |
Forumda bir kaç ufak tefek sıkıntılar var, yakın zamanda düzeltilecek. O zamana kadar etiket sistemini kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Peki teşekkürler isterseniz konuyu silebilirsiniz cevaplarımı aldım.
Linklerini gizle |