Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forumdaki "Beğenme" tuşu hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Eski arkadaşlar bilir, forumda beğeni tuşu vardı ve sevdiğimiz şeyleri beğenerek teşekkür ederdik. Ama 3-4 ayı geçiktir kalktığı için "rica ederim" veya "teşekkür ederim" gibi şeyler için yazmak zorunda kalıyoruz boşa mesaj kasmış gibi hissettiğimden bazen yazmıyorum ama karşıdaki onu iplemediğimizi düşündüğü oluyor, acaba beğeni tuşu geri gelecek mi? @Yek'-ta @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

Haksızlık yapanlar vardı diye kapandı herhalde yan hesap açıp atıyorlardı. Ama benimde baya bi vardı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İmansız yapıyordu ama bir kişi yüzünden kapanmış olmamalı yahu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Gelmez bir daha eminim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bir yardım takdir edilmek veya beğeni almak için değil, yardım yardım için yapılmalı. Birisi eğer size yardım etti ise yardım edene yorum olarak teşekkür edebilirsiniz, biz bunlara karışmıyoruz. Sizin yorum olarak teşekkür etmenizi biz destekliyoruz çünkü dışarıda bazılarının yapamadığı bir davranıştır bu. Yorum kasma muhabbetini de bu kadar takmayın. Yorum sayısının bir önemi yok bizim için. Bizim tek savaşımız bilmeden yorum yapanlara, alakasız çözüm sunanlara ve boş yapanlara. Biz bunlara yorum kasma diyoruz. Ve sakın forum içerisinde yorum kasma diye birbirinizi uyarmayın. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yek'-ta yazdı: Pzr May 06, 2018 3:30 am Bir yardım takdir edilmek veya beğeni almak için değil, yardım yardım için yapılmalı. Birisi eğer size yardım etti ise yardım edene yorum olarak teşekkür edebilirsiniz, biz bunlara karışmıyoruz. Sizin yorum olarak teşekkür etmenizi biz destekliyoruz çünkü dışarıda bazılarının yapamadığı bir davranıştır bu. Yorum kasma muhabbetini de bu kadar takmayın. Yorum sayısının bir önemi yok bizim için. Bizim tek savaşımız bilmeden yorum yapanlara, alakasız çözüm sunanlara ve boş yapanlara. Biz bunlara yorum kasma diyoruz. Ve sakın forum içerisinde yorum kasma diye birbirinizi uyarmayın. :)
Güzel bir açıklamaydı teşekkürler, bir sorun daha var alıntı yaparken bazen mesajın içerisine gidiyor yazılarımız veya renk katmadığımız halde alıntıdaki renk veya kalınlaştırma bize geliyor ? Örnek 1,2 konu verebilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Forumda bir kaç ufak tefek sıkıntılar var, yakın zamanda düzeltilecek. O zamana kadar etiket sistemini kullanabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Peki teşekkürler isterseniz konuyu silebilirsiniz cevaplarımı aldım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli