Round Time Reapi!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Round Time Reapi!
Reapi Komuduyla Olan RoundTime Gosterme İhtimalimiz Varmi Hudmessagede Yardımcı Olurmusunuz?
@Yek'-ta
@Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Round Time Reapi!
Nasıl yanı anlamadım?Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum May 04, 2018 1:07 am mp_roundtime isimli bir cvar oluşturarak kullanabilirsin
Linklerini gizle |
Round Time Reapi!
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
new Tur_Suresi_x , Kalan_Tur_Suresi
public plugin_init() {
Tur_Suresi_x = register_cvar("mp_roundtime","1.75")
register_event("HLTV", "Yeni_Tur_Basladi", "a", "1=0", "2=0")
sayac()
}
public sayac(){
Kalan_Tur_Suresi -= 1
set_task(1.0,"sayac")
}
public Yeni_Tur_Basladi() Kalan_Tur_Suresi = get_pcvar_num(Tur_Suresi_x)
Kalan_Tur_Suresi --> Oynanılan Turun Geri Sayım Süresi
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Round Time Reapi!
Yanlış anladınız beni sanırım ben hudmessage şeklinde demiştim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 05, 2018 12:28 pmKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> new Tur_Suresi_x , Kalan_Tur_Suresi public plugin_init() { Tur_Suresi_x = register_cvar("mp_roundtime","1.75") register_event("HLTV", "Yeni_Tur_Basladi", "a", "1=0", "2=0") sayac() } public sayac(){ Kalan_Tur_Suresi -= 1 set_task(1.0,"sayac") } public Yeni_Tur_Basladi() Kalan_Tur_Suresi = get_pcvar_num(Tur_Suresi_x)
Linklerini gizle |
Round Time Reapi!
Kardeş ben sana veri olarak çektim. ister round message olarak ayarla , isten haritada duvara yazdır. gerisi sana kalmış iş.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Round Time Reapi!
Benim kodlamayla ilgili bilgim yokFatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 05, 2018 2:20 pm Kardeş ben sana veri olarak çektim. ister round message olarak ayarla , isten haritada duvara yazdır. gerisi sana kalmış iş.

Linklerini gizle |
Round Time Reapi!
Benimde Vaktim Yok
Bazı kilit noktalarda yardımcı oluyorum. Bundan Sonrasını bir çok kişi yapabilir.

Bazı kilit noktalarda yardımcı oluyorum. Bundan Sonrasını bir çok kişi yapabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Round Time Reapi!
Peki Teşekkür Ederim Yardımcı Olacak Arkadaş Varmı Yardım.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 05, 2018 2:23 pm Benimde Vaktim Yok![]()
![]()
Linklerini gizle |
Round Time Reapi!
Yakıştı mı sana böyle eklenti ?Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 05, 2018 12:28 pmKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> new Tur_Suresi_x , Kalan_Tur_Suresi public plugin_init() { Tur_Suresi_x = register_cvar("mp_roundtime","1.75") register_event("HLTV", "Yeni_Tur_Basladi", "a", "1=0", "2=0") sayac() } public sayac(){ Kalan_Tur_Suresi -= 1 set_task(1.0,"sayac") } public Yeni_Tur_Basladi() Kalan_Tur_Suresi = get_pcvar_num(Tur_Suresi_x)
Linklerini gizle |