Bahsettiğin şey bir tur boyunca alınabilecek ekstra item sayısı oluyor işte.. Arkadaş 5 adet item alınıp sonrasında menünün pasifleşmesini istiyor anladığım kadarıylaburakxd383 yazdı: Prş May 03, 2018 7:28 pm @Jess sanırım arkadaşın istediği zp_maxbuyround 3 ama o ayrı olarak yok![]()
ZP extra item menu ( satin alma sinirlama)
Moderatör: Moderatörler
-
En son Jess tarafından Prş May 03, 2018 7:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
@Jess Evet Benimde Anladığım O ama istediği şey internette bulunan birşey değil özel kodlanmış birşey
"[ZE] Maksimum satin alma sinirina ulasildi." Benim anladığım kadarıyla bukadar.
"[ZE] Maksimum satin alma sinirina ulasildi." Benim anladığım kadarıyla bukadar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1604
-
Verdiğim eklenti de aynı işlevi görüyor, sadece say'e bir uyarı mesajı bırakmıyor, item listesinde silah isimlerinin yanında silahların en fazla ne kadar kez alınabileceğini belirtiyor.. Bknz;burakxd383 yazdı: Prş May 03, 2018 7:37 pm @Jess Evet Benimde Anladığım O ama istediği şey internette bulunan birşey değil özel kodlanmış birşey
Rail Cannon [0/5] gibi

Linklerini gizle |
-
Belirlenen limit kadar silah alınıp ardından menüyü pasifleştiren bir eklenti görmedim hiç söylediğim gibi, imkansız da diyemem ama bilemiyorum. Şu anda da öyle bir eklentinin olduğunu sanmıyorum
Linklerini gizle |
Değişken oluşturup her bir satın almada +1 artırın. Limit belirleyip değişkenle sorgulatin. Yeni turda değişken değerini sıfırlayın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Döngü kullanmayı düşünmüştüm ben.seypa yazdı: Cum May 04, 2018 10:58 am Değişken oluşturup her bir satın almada +1 artırın. Limit belirleyip değişkenle sorgulatin. Yeni turda değişken değerini sıfırlayın
Linklerini gizle |
D9nguye ne gerek var ki zaten menü ye girdiğinde o fonksiyonu çağırıyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1604
Aslında Paylaşılsa Tek Ben Deil Yani Tüm ZP Serveri Olan Kişiler Çok Memnun OLur
Linklerini gizle |