Trail slota veya admine özel olunca ve genellikle oyunda birden çok yetkili olur bu durumda bazen hafif fps düşmeleri yapar bu durumu kast ettim.
Slot Özel...
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Slot Özel...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 189
Slot Özel...
Poseidon* yazdı: Cum Nis 27, 2018 6:50 pmYetkiye özel olarak istediğin can eklentisi.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> #define PLUGIN "Admin-SlotHp" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Poseidon" #define Admin ADMIN_BAN #define Slot ADMIN_RESERVATION public plugin_init() { register_plugin("Admin-SlotHp", "1.0", "Poseidon") RegisterHam(Ham_Spawn,"player","fwdPlayerSpawnPost",1) } public fwdPlayerSpawnPost(id) { if(access(id,Admin)) { set_pev(id,pev_health,150.0) } if(acces(id,Slot)) { set_pev(id,pev_health,125.0) } }
Kod: Tümünü seç
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/YetkiOzelCan.sma(23) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/YetkiOzelCan.sma(23) : error 017: undefined symbol "acces"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/YetkiOzelCan.sma(27) : error 030: compound statement not closed at the end of file
2 Errors.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/YetkiOzelCan.amx (compile failed).
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( YetkiOzelCan.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz

Linklerini gizle |
-
Slot Özel...
2 Hata var kur sorun olmaz çalışır, telefondan anca bu kadar halledilebiliyor. Bu arada ismini bana söyler misin?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Slot Özel...
Herkese söz verdik. eğer çok sıkıntı çıkarırsa kaldırırızPoseidon* yazdı: Cum Nis 27, 2018 7:00 pmTrail slota veya admine özel olunca ve genellikle oyunda birden çok yetkili olur bu durumda bazen hafif fps düşmeleri yapar bu durumu kast ettim.
Linklerini gizle |
-
Slot Özel...
Doğrusu neden sorduğunu çok merak ettimPoseidon* yazdı: Cum Nis 27, 2018 7:07 pm 2 Hata var kur sorun olmaz çalışır, telefondan anca bu kadar halledilebiliyor. Bu arada ismini bana söyler misin?

Linklerini gizle |
-
Slot Özel...
Bu ismin asıl sahibi benim arkadaşım da o sen misin diye bakıyorum ismini söyler misin?
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Slot Özel...
Sherkeys` yazdı: Cum Nis 27, 2018 12:30 pm Merhabalar,
Ek'De verdigım Eklentileri Slot özel yaparsanız çok sevinirim.
Ve'de Slot 125 Hp [B Yetkısı] Admin 150 Hp [Ban Yetkısı] Bir eklenti istıyorum.
5 Saniye'de bir değişecek ve B yetkisi sahip yetkililere özel TRAİL eklentisi istıyorum.
@ShooTeR
@Leooo
@Fatih ~ EjderYa
@Taha Demirbaş
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <hamsandwich>
#include <fakemeta>
#define PLUGIN "Spawn HP"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "anonim"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
RegisterHam(Ham_Spawn,"player","fwdPlayerSpawnPost",1)
}
public fwdPlayerSpawnPost(id) {
if(access(id,ADMIN_BAN)) {
set_pev(id,pev_health,150.0)
}
if(access(id,ADMIN_RESERVATION)) {
set_pev(id,pev_health,125.0)
}
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Slot Özel...
Yok abim. Bomba modları hiç gelmiyor,çift w'de userlerdede çalışıyorShooTeR yazdı: Cum Nis 27, 2018 7:19 pmSherkeys` yazdı: Cum Nis 27, 2018 12:30 pm Merhabalar,
Ek'De verdigım Eklentileri Slot özel yaparsanız çok sevinirim.
Ve'de Slot 125 Hp [B Yetkısı] Admin 150 Hp [Ban Yetkısı] Bir eklenti istıyorum.
5 Saniye'de bir değişecek ve B yetkisi sahip yetkililere özel TRAİL eklentisi istıyorum.
@ShooTeR
@Leooo
@Fatih ~ EjderYa
@Taha DemirbaşDiğerlerini bi dene bklm...Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> #define PLUGIN "Spawn HP" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "anonim" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam(Ham_Spawn,"player","fwdPlayerSpawnPost",1) } public fwdPlayerSpawnPost(id) { if(access(id,ADMIN_BAN)) { set_pev(id,pev_health,150.0) } if(access(id,ADMIN_RESERVATION)) { set_pev(id,pev_health,125.0) } }
Linklerini gizle |