Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ömer Telli Yaptığın Geçketen Ayıp

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Dark_Resul06
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Dark_Resul06 »

Ömer Telli Panelimi Kapatıp Üstüne Bide 20 TL mi Çalmak Senin Gibi Bir Adama Yakışmadı Okadar Saldırı Yapan Var ve sadece needense ben görülüyorum adamlara nedenssiz yere asla saldırı yapmadım ömer telli senin gibi bir adama bu gerçekten yakışmadı yazıklar olsun :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Saldırının hiçbir türlü haklı nedeni yoktur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Dark_Resul06
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

kardeşim ama enazından okadar para biriktirdim onu versin geri bu kadarmı düştü 20 liraya muhtaç olacak kadarmı düştü ömer telli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

20 liraya muhtaç falan değil :D Saldırının İyisi Kötüsü olmaz Eğer bir kanıtınız varsa şikayet bölümü açılınca şikayet edersiniz incelenir.

Buna çalmak denmiyor sizin hizmet sözleşmesini okumamanız deniyor. Server ve içindeki para herhangi bir durumda yani sizin kurallara uymamanız durumunda sizin hesabınız fesh edilir ve kapatılır. Yaptığınız her şeyden siz sorumlusunuz yani...

Bir yerden bundan sonra bir şey satın alırken veya bilgisayarınıza yüklerken bile o sözleşmeyi okuyun bence artık..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Dark_Resul06
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

oCezaMelegi yazdı: Prş Nis 26, 2018 9:09 pm 20 liraya muhtaç falan değil :D Saldırının İyisi Kötüsü olmaz Eğer bir kanıtınız varsa şikayet bölümü açılınca şikayet edersiniz incelenir.

Buna çalmak denmiyor sizin hizmet sözleşmesini okumamanız deniyor. Server ve içindeki para herhangi bir durumda yani sizin kurallara uymamanız durumunda sizin hesabınız fesh edilir ve kapatılır. Yaptığınız her şeyden siz sorumlusunuz yani...

Bir yerden bundan sonra bir şey satın alırken veya bilgisayarınıza yüklerken bile o sözleşmeyi okuyun bence artık..
sanenne kardeşim ben böyle söylüyorum istiyosa burdanda kapasın benim hesabımı forumdanda ama yine de ömer telli 20 tlye muhtaçtır bunu hiç kimse degiştiremez azıcık adam olsaydı yatrıdıgım ininal akartına benim swmin ts3ümün panel içindeki 20 tlemin parasını yataırırdı ama gerçekten bir 20 tlye bile muhtaç olduğu için bu pek mümkün degil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Keşke panel acarken Hizmet Sözleşmesini okuyup kabul etseydin.. (http://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Affedersiniz ama siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Şikayet alımlarının kapalı olduğunu fırsat bilerek dün en büyük clan biziz istediğimize saldırırız Ömer TELLİ hiçbir şey yapamaz diyordunuz. Her müşteriye uygulanan olaylar size de uygulanınca ağlayıp zırvalamaya başlamışsınız. Bi say bakayıp CSDurağında kaç ip var, kaçı alınmış kaçı kiralıkta, hesapla. 20 lira dediğini bi katla bakayım.

Yaşınızı bilmiyorum, belli ki yaşınız oldukça küçük. Umarım ailenizin haberi vardır online oyuna para yatırdığınızdan, hatta diğer müşterilere saldırıp insanların hakkına girdiğinizden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli