Ömer Telli Yaptığın Geçketen Ayıp
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Dark_Resul06
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ömer Telli Panelimi Kapatıp Üstüne Bide 20 TL mi Çalmak Senin Gibi Bir Adama Yakışmadı Okadar Saldırı Yapan Var ve sadece needense ben görülüyorum adamlara nedenssiz yere asla saldırı yapmadım ömer telli senin gibi bir adama bu gerçekten yakışmadı yazıklar olsun

| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
Saldırının hiçbir türlü haklı nedeni yoktur.
| Linklerini gizle |
-
Dark_Resul06
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
kardeşim ama enazından okadar para biriktirdim onu versin geri bu kadarmı düştü 20 liraya muhtaç olacak kadarmı düştü ömer telli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
20 liraya muhtaç falan değil
Saldırının İyisi Kötüsü olmaz Eğer bir kanıtınız varsa şikayet bölümü açılınca şikayet edersiniz incelenir.
Buna çalmak denmiyor sizin hizmet sözleşmesini okumamanız deniyor. Server ve içindeki para herhangi bir durumda yani sizin kurallara uymamanız durumunda sizin hesabınız fesh edilir ve kapatılır. Yaptığınız her şeyden siz sorumlusunuz yani...
Bir yerden bundan sonra bir şey satın alırken veya bilgisayarınıza yüklerken bile o sözleşmeyi okuyun bence artık..
Buna çalmak denmiyor sizin hizmet sözleşmesini okumamanız deniyor. Server ve içindeki para herhangi bir durumda yani sizin kurallara uymamanız durumunda sizin hesabınız fesh edilir ve kapatılır. Yaptığınız her şeyden siz sorumlusunuz yani...
Bir yerden bundan sonra bir şey satın alırken veya bilgisayarınıza yüklerken bile o sözleşmeyi okuyun bence artık..
| Linklerini gizle |
-
Dark_Resul06
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
sanenne kardeşim ben böyle söylüyorum istiyosa burdanda kapasın benim hesabımı forumdanda ama yine de ömer telli 20 tlye muhtaçtır bunu hiç kimse degiştiremez azıcık adam olsaydı yatrıdıgım ininal akartına benim swmin ts3ümün panel içindeki 20 tlemin parasını yataırırdı ama gerçekten bir 20 tlye bile muhtaç olduğu için bu pek mümkün degiloCezaMelegi yazdı: Prş Nis 26, 2018 9:09 pm 20 liraya muhtaç falan değilSaldırının İyisi Kötüsü olmaz Eğer bir kanıtınız varsa şikayet bölümü açılınca şikayet edersiniz incelenir.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Keşke panel acarken Hizmet Sözleşmesini okuyup kabul etseydin.. (http://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html)
| Linklerini gizle |
Affedersiniz ama siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Şikayet alımlarının kapalı olduğunu fırsat bilerek dün en büyük clan biziz istediğimize saldırırız Ömer TELLİ hiçbir şey yapamaz diyordunuz. Her müşteriye uygulanan olaylar size de uygulanınca ağlayıp zırvalamaya başlamışsınız. Bi say bakayıp CSDurağında kaç ip var, kaçı alınmış kaçı kiralıkta, hesapla. 20 lira dediğini bi katla bakayım.
Yaşınızı bilmiyorum, belli ki yaşınız oldukça küçük. Umarım ailenizin haberi vardır online oyuna para yatırdığınızdan, hatta diğer müşterilere saldırıp insanların hakkına girdiğinizden.
Yaşınızı bilmiyorum, belli ki yaşınız oldukça küçük. Umarım ailenizin haberi vardır online oyuna para yatırdığınızdan, hatta diğer müşterilere saldırıp insanların hakkına girdiğinizden.
| Linklerini gizle |