Menuye sadece t girsin
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Menuye sadece t girsin
Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Menuye sadece t girsin
if(get_user_team(id) == 1){JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
}
yada 1 yerine 2 olucak tam hatırlamıyorum

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Menuye sadece t girsin
Eyvallah'da. Normal Oyuncu kodu hangisi , Klan Oyuncusu "B" Yetkili oyuncu hangisi , Admin HangisiShooTeR yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:04 pmif(get_user_team(id) == 1){JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
}
yada 1 yerine 2 olucak tam hatırlamıyorum![]()

Linklerini gizle |
Menuye sadece t girsin
seaways getherefast professioneltools nuttertools tüm gerekli olan bunlar. Şaka bir yana kullandığın klan tagını at. fakat bir sorun var, normal oyuncu girebilecekse neden kişiselleştiriyoruz ?JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
Menuye sadece t girsin
b yetkili oyuncu bu olucak if(get_user_flags(id) && ADMIN_RESERVATION)JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:06 pmEyvallah'da. Normal Oyuncu kodu hangisi , Klan Oyuncusu "B" Yetkili oyuncu hangisi , Admin HangisiShooTeR yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:04 pmif(get_user_team(id) == 1){JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
}
yada 1 yerine 2 olucak tam hatırlamıyorum![]()
![]()
normal oyuncuda if eklemene gerek yok direk amdinde if(is_user_admin(id)) olucak.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Menuye sadece t girsin
Hocam 3 adet menu var. Normal oyuncular için biri , biri klan oyuncuları , biri adminler için. Tag [IMPARATORS ~ Efsanesi].seypa yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:06 pmseaways getherefast professioneltools nuttertools tüm gerekli olan bunlar. Şaka bir yana kullandığın klan tagını at. fakat bir sorun var, normal oyuncu girebilecekse neden kişiselleştiriyoruz ?JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
Menuye sadece t girsin
Normal oyuncular menusune if sorgusu ekleme.JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:08 pmHocam 3 adet menu var. Normal oyuncular için biri , biri klan oyuncuları , biri adminler için. Tag [IMPARATORS ~ Efsanesi].seypa yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:06 pmseaways getherefast professioneltools nuttertools tüm gerekli olan bunlar. Şaka bir yana kullandığın klan tagını at. fakat bir sorun var, normal oyuncu girebilecekse neden kişiselleştiriyoruz ?JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
Klan oyuncuları için menuye if(get_user_flags(id) && ADMIN_RESERVATION) ekle b yetkisi olanlar giriş yapar sadece
Adminler içinde menuye istersen if(is_user_admin(id)) sorgusu ekle sanırsam ban yetkisi olan girebiliyodu bu halde yada if(get_user_flags(id) && ADMIN_BAN) ekle...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Menuye sadece t girsin
Örnek menu atıyorum.Nereye nasıl ekliyeceğiz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Menuye sadece t girsin
yani 3 adet menü sadece bu 3 tanımlama için mi kullanılıcak. mesela admin, normal oyuncunun menünüse erişemeyecek mi ?JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:08 pmHocam 3 adet menu var. Normal oyuncular için biri , biri klan oyuncuları , biri adminler için. Tag [IMPARATORS ~ Efsanesi].seypa yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:06 pmseaways getherefast professioneltools nuttertools tüm gerekli olan bunlar. Şaka bir yana kullandığın klan tagını at. fakat bir sorun var, normal oyuncu girebilecekse neden kişiselleştiriyoruz ?JaveranGe yazdı: Cmt Nis 21, 2018 10:03 pm Merhabalar, ben birkaç kod istiyorum elimdeki menuye 3 yollu giris istiyorum normal oyuncu, klandaki oyuncu , kurucu bunun kodlarını atarsanız sevinirim. @Blue @ShooTeR @Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
Menuye sadece t girsin
Kod: Tümünü seç
public menuyuduzenleads(id) {
if(get_user_flags(id) && ADMIN_RESERVATION){
new silahmenunew = menu_create("\d|~>\gIMPARATORS\y# \wEFSANESI\d<~| \r// \ySilah Menu \r\\ ^n\d \w// Jail.ImparatorCS.Com //\w \y- \y\\ \r(JaVeRaNGe) \y//", "Caseye")
menu_additem( silahmenunew , "\rPistol \y/ \rSniper / \yIsin Kilici", "1", 0 );
menu_additem( silahmenunew , "\rPistol \rRastgele Silah \y/ \yIsin Kilici", "2", 0 );
menu_additem( silahmenunew , "\rPistol \rRastgele Silah \y/ \yIsin Kilici", "3", 0 );
menu_additem( silahmenunew , "\rPistol \w(SNIP Paketi) \y/ \yIsin Kilici", "4", 0 );
menu_additem( silahmenunew , "\rPistol \rRastgele Silah \y/ \yIsin Kilici", "5", 0 );
menu_additem(silahmenunew , "Cikis", "0", 0)
menu_setprop(silahmenunew,MPROP_EXIT,MEXIT_NEVER);
menu_setprop(silahmenunew,MPROP_PERPAGE,0);
menu_display(id, silahmenunew, 0)
}
}
Linklerini gizle |