Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Plugini Düzeltirmisiniz ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
pasa55

Mesaj gönderen pasa55 »

Merhabalar değerli arkadaşlar, ben "Pa$a" bu eklentiyi düzeltme şansınız var mı? acaba %100 eminim include okumadı include yi değiştirsem bile hata veriyor bir el atarsanız sevinirim

Kod: Tümünü seç

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ze_special_models5.sma(1) : fatal error 100: cannot read from file: "zombie_escape"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

pasa55 yazdı: Cmt Nis 14, 2018 9:07 am Merhabalar değerli arkadaşlar, ben "Pa$a" bu eklentiyi düzeltme şansınız var mı? acaba %100 eminim include okumadı include yi değiştirsem bile hata veriyor bir el atarsanız sevinirim

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/ze_special_models5.sma(1) : fatal error 100: cannot read from file: "zombie_escape"
Csd derleyicisi mı yoksa senin lokalinde ki derleyicimi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
pasa55

Mesaj gönderen pasa55 »

seypa yazdı: Cmt Nis 14, 2018 10:17 am
pasa55 yazdı: Cmt Nis 14, 2018 9:07 am Merhabalar değerli arkadaşlar, ben "Pa$a" bu eklentiyi düzeltme şansınız var mı? acaba %100 eminim include okumadı include yi değiştirsem bile hata veriyor bir el atarsanız sevinirim

Csd derleyicisi mı yoksa senin lokalinde ki derleyicimi
CSD

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala