"Süt olmak ister misin ?" eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
1 günlüğüne bilgisayara geçemeyeceğim. Bu süre zarfında "SütOlacakmisin" eklentisi aklıma geldi adam oyuna başladığı gibi menü çıkacak ve isyan atmak istiyor musun diye soracak, eğer eveti seçerse bir bomba verip jbmenü açacak. Hayırı seçerse jbmenü açamayacak silah alamayacak ve elindeki bıçak gidecek süt komut dinleyecek. Silah almama kişiye özel yapılabilir mi hiç denemedim ama diğer kısımları yapılabilir aslında yarısını bitirmiştim ama yarına gerekli bir eklenti ve ben pc geçemiyorum.. Yapacak veya 1-2 gün içerisinde yapmayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler önemli bir istek olmasa bekler kendim halletmeye çalışırdım.. @ShooTeR @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
}Poseidon* yazdı: Cmt Nis 07, 2018 11:29 pm 1 günlüğüne bilgisayara geçemeyeceğim. Bu süre zarfında "SütOlacakmisin" eklentisi aklıma geldi adam oyuna başladığı gibi menü çıkacak ve isyan atmak istiyor musun diye soracak, eğer eveti seçerse bir bomba verip jbmenü açacak. Hayırı seçerse jbmenü açamayacak silah alamayacak ve elindeki bıçak gidecek süt komut dinleyecek. Silah almama kişiye özel yapılabilir mi hiç denemedim ama diğer kısımları yapılabilir aslında yarısını bitirmiştim ama yarına gerekli bir eklenti ve ben pc geçemiyorum.. Yapacak veya 1-2 gün içerisinde yapmayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler önemli bir istek olmasa bekler kendim halletmeye çalışırdım.. @ShooTeR @Yek'-ta
else
}
KOD
Bu komutla yapılabilir kod yazdığım yerde adamın jb sini 0 yapılabilirjb artınca yine 0 a düşürülebilir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Zaten bazı yerleri yaptım ama pc geçemiyorum ve yaptığım yerler kolay yerler, ben kişiye özel yerden silah almama felan düşündüm.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Böyle bir eklenti vardı fakat süt le alaksı yoktu
yine jbmenu falan kapattırıyordu .d

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
CsGodan aklımda kaldı yanoeldayi yazdı: Pzr Nis 08, 2018 1:17 am Böyle bir eklenti vardı fakat süt le alaksı yoktuyine jbmenu falan kapattırıyordu .d

Linklerini gizle |