Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

"Süt olmak ister misin ?" eklentisi

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

1 günlüğüne bilgisayara geçemeyeceğim. Bu süre zarfında "SütOlacakmisin" eklentisi aklıma geldi adam oyuna başladığı gibi menü çıkacak ve isyan atmak istiyor musun diye soracak, eğer eveti seçerse bir bomba verip jbmenü açacak. Hayırı seçerse jbmenü açamayacak silah alamayacak ve elindeki bıçak gidecek süt komut dinleyecek. Silah almama kişiye özel yapılabilir mi hiç denemedim ama diğer kısımları yapılabilir aslında yarısını bitirmiştim ama yarına gerekli bir eklenti ve ben pc geçemiyorum.. Yapacak veya 1-2 gün içerisinde yapmayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler önemli bir istek olmasa bekler kendim halletmeye çalışırdım.. @ShooTeR @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Poseidon* yazdı: Cmt Nis 07, 2018 11:29 pm 1 günlüğüne bilgisayara geçemeyeceğim. Bu süre zarfında "SütOlacakmisin" eklentisi aklıma geldi adam oyuna başladığı gibi menü çıkacak ve isyan atmak istiyor musun diye soracak, eğer eveti seçerse bir bomba verip jbmenü açacak. Hayırı seçerse jbmenü açamayacak silah alamayacak ve elindeki bıçak gidecek süt komut dinleyecek. Silah almama kişiye özel yapılabilir mi hiç denemedim ama diğer kısımları yapılabilir aslında yarısını bitirmiştim ama yarına gerekli bir eklenti ve ben pc geçemiyorum.. Yapacak veya 1-2 gün içerisinde yapmayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler önemli bir istek olmasa bekler kendim halletmeye çalışırdım.. @ShooTeR @Yek'-ta
}
else
}
KOD

Bu komutla yapılabilir kod yazdığım yerde adamın jb sini 0 yapılabilirjb artınca yine 0 a düşürülebilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Zaten bazı yerleri yaptım ama pc geçemiyorum ve yaptığım yerler kolay yerler, ben kişiye özel yerden silah almama felan düşündüm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

Böyle bir eklenti vardı fakat süt le alaksı yoktu :D yine jbmenu falan kapattırıyordu .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

noeldayi yazdı: Pzr Nis 08, 2018 1:17 am Böyle bir eklenti vardı fakat süt le alaksı yoktu :D yine jbmenu falan kapattırıyordu .d
CsGodan aklımda kaldı ya :) isyan atamıyor adam komut dinlemek zorunda kalıyordu ve süt olmak istiyorumu seçince 50 kredi geliyordu felan güzeldi ya. O dediğin eklenti isyana hazır mısın evet ondan yola çıkarak ben de biraz geliştirmiştim bu hale getiremedim ama.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala