Merak ettiğim bir kaç tane sorular
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
selamlar
aklımı karıştıran birkaç tane sorular var
1) Serverim awp server bir tane modelli birşey yüklesem hemen lag giriyo oyuna ama jail sw lerinde bir sürü model oluyo neden çok kasma olmuyor
2) @Taha Demirbaş ın paylaştığı eklentiler-pluginler/advanced-bullet-da ... t9319.html bullet damage plugini panelden say mesajları plugini aktif onla çakışma yaparmı ?
3) Serverimde amx_rcon komutunu kullanamıyorum (server sahibiyim) nasıl kullanabilirim
4) Serverimde femalesound plugini aktif sizce lag yaparmı
5) son olarak serverimde 5 - 6 tane kendi eklediğim plugin var sade bir sw yani. eklentileri kesinlikle compile edip yüklüyorum . panelden geçerken de compile ediliyo hatalı plugin hayatta yüklemem ama lag var sade bir sw olduğu halde neden acaba
değerli görüşlerinizi bekliyorum.
aklımı karıştıran birkaç tane sorular var
1) Serverim awp server bir tane modelli birşey yüklesem hemen lag giriyo oyuna ama jail sw lerinde bir sürü model oluyo neden çok kasma olmuyor
2) @Taha Demirbaş ın paylaştığı eklentiler-pluginler/advanced-bullet-da ... t9319.html bullet damage plugini panelden say mesajları plugini aktif onla çakışma yaparmı ?
3) Serverimde amx_rcon komutunu kullanamıyorum (server sahibiyim) nasıl kullanabilirim
4) Serverimde femalesound plugini aktif sizce lag yaparmı
5) son olarak serverimde 5 - 6 tane kendi eklediğim plugin var sade bir sw yani. eklentileri kesinlikle compile edip yüklüyorum . panelden geçerken de compile ediliyo hatalı plugin hayatta yüklemem ama lag var sade bir sw olduğu halde neden acaba
değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
1) Model çok dinamik bir modelse olabilir belki sizin pc kasıyordur, sv çok kalabalık olmadığı zaman oyunu kasmaması lazım.
2) Çakışmaması lazım, denemeniz lazım.
3) Yetkilerinizi kontrol edin şu şekilde mi? abcdefghijklmnopqrstu
4) Lag yapmaz
5) Lag sizin pc ile alakalı olabilir mi, diğer oyuncularda aynı şeyi söylüyorlar mı, eğer diğer oyuncularda aynı şeyi söylüyorlarsa kurduğunuz pluginleri teker teker pasif hale getirerek deneyin.
2) Çakışmaması lazım, denemeniz lazım.
3) Yetkilerinizi kontrol edin şu şekilde mi? abcdefghijklmnopqrstu
4) Lag yapmaz
5) Lag sizin pc ile alakalı olabilir mi, diğer oyuncularda aynı şeyi söylüyorlar mı, eğer diğer oyuncularda aynı şeyi söylüyorlarsa kurduğunuz pluginleri teker teker pasif hale getirerek deneyin.
Linklerini gizle |
-
teşekkür ederim
5 ) evet diğer userler de diyor zaten lag var diye
5 ) evet diğer userler de diyor zaten lag var diye
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Serverinizin kullandığı CPU miktarını öğrenmeliyiz.
Linklerini gizle |
-
-
Eklentileri ayrı ayrı göremiyoruz ne yazık ki, ama ip adresin genel durumunu HLSW den takip edebilirsiniz. HLSW ile rcon girişi yaptıktan sonra konsola stats komutu gönderin. 2. satır 1. sütuna denk gelen kısım yenilen CPU değeridir. İdeal olarak 20/30/ max. 40-45 de olması gerektiğini düşünürüm. Demiş Yekta
Linklerini gizle |
-
Hlsw nasıl giriyoruz biraz daha açarmısın konuyu
Linklerini gizle |
-
Youtubeye hlsw kullanımı yazarsan daha iyi çıkar