Server List Problemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Server List Problemi
Aylardır serverlarımla ve forumla ilgilenmiyordum ve forumdan 1 ay ban yemiştim
Doluluğun azalmasını okula ve sınav haftasına bağladım ama hiç yoktan 12-15 kişi olurdu serverda
Şuan oyunda server list kısmına girdiğimde 63'den fazla server göstermiyor ve benim serverım listede yok
Daha öncede bunu görmüştüm fakat pek vaktim vs. olmadığı ve forumdan ban yediğim için konu açamamıştım
cs59.csduragi.com,1 aydır saat 15-16:00'a kadar oyuncu durumu 3/32 durumda
Tam nezamandır bu durumda bilmiyorum belkide bu problem haftalardır devam ediyordur
Yetkililerden cevap bekliyorum
Doluluğun azalmasını okula ve sınav haftasına bağladım ama hiç yoktan 12-15 kişi olurdu serverda
Şuan oyunda server list kısmına girdiğimde 63'den fazla server göstermiyor ve benim serverım listede yok
Daha öncede bunu görmüştüm fakat pek vaktim vs. olmadığı ve forumdan ban yediğim için konu açamamıştım
Tam nezamandır bu durumda bilmiyorum belkide bu problem haftalardır devam ediyordur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Server List Problemi
Superonline sağlayıcılarda bu sorun mevcut sanırım.Firewall korumasindan kaynakli boyle bir sorun mevcut diye tahmin etmekdeyim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Server List Problemi
şuan baktım sorun gözükmüyor bilgisayar dışında telefondan v.s denermisiniz eğerki gene olmazsa sorun internetinizden kaynaklı olabilir.holigan yazdı: Sal Nis 03, 2018 4:37 pm Aylardır serverlarımla ve forumla ilgilenmiyordum ve forumdan 1 ay ban yemiştim
Linklerini gizle |
Server List Problemi
Aynı sorun bizdede mevcut dostum
panel-kullanimi-puf-noktalar/sunucu-sorunu-t25642.html
panel-kullanimi-puf-noktalar/sunucu-sorunu-t25642.html
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
Server List Problemi
Bende de aynı sorun var sadece 63 server görünüyor. Ttnet kullanmaktayım. Bu soruna çare bulunsun serverim için liste çok önemli bir konu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Server List Problemi
FireWall derken ? Csduragı firewall özelliğini mi diyorsun? @tengrijailtengrijail yazdı: Sal Nis 03, 2018 4:53 pm Superonline sağlayıcılarda bu sorun mevcut sanırım.Firewall korumasindan kaynakli boyle bir sorun mevcut diye tahmin etmekdeyim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Server List Problemi
silinmis-konular/makineyle-saldiri-yapi ... ll#p163854tengrijail yazdı: Sal Nis 03, 2018 4:53 pm Superonline sağlayıcılarda bu sorun mevcut sanırım.Firewall korumasindan kaynakli boyle bir sorun mevcut diye tahmin etmekdeyim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server List Problemi
2 gün önce bir değişiklik yapıldı, tekrar deneyip bilgi verir misiniz ?
Linklerini gizle |
Server List Problemi
Şu an düzelmiş durumdaÖmer TELLİ yazdı: Sal Nis 03, 2018 10:34 pm 2 gün önce bir değişiklik yapıldı, tekrar deneyip bilgi verir misiniz ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Server List Problemi
https://www.csduragi.com/cs-1.6-server- ... erlar.html Üzerindeki tüm sunucuları sorunsuz görüntülüyorum. Sorun yok (Dsmart Net)
Linklerini gizle |