Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csdguard

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

csdguard

Mesaj gönderen WolfsBey »

selam arkadaşlar panelimde csdguard eklentisi aktif fakat serverde hilesiz oyuncularada aim uyarısı verıyor ban siniri 5 diyo aim uyarisi 1 diyor ben sadece hile açanları tespit etmesini istiyorum yardımcı olabılırmısınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Senbnmsn

csdguard

Mesaj gönderen Senbnmsn »

Hilesiz oyuncularda öyle diyor fakat banlamıyor hileli oyuncularda ise 50 ye kadar gelip sonra banlanıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

csdguard

Mesaj gönderen WolfsBey »

eywallah @Senbnmsn

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Attenti0NNNNN*

csdguard

Mesaj gönderen Attenti0NNNNN* »

amxx.cfg içine csd_aimsens 7 yazın
max değer 10 olup default hali 9 dadır.
Ama önerilmez tabi
Hilesiz oyunculara uyarı vermesinin nedeni aniden mouseyi çevirip hs falan atınca oluyor benm kendi serverimde 2 ye kadar adminlere yetki uygulamaması gerektiğini söyledim 3 -4 -5 de tw alınıp varsa hile banlamaları gerektiğini söyledim etkili yol bu olsa gerek karar size kalmış

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

csdguard

Mesaj gönderen Leooo »

Attenti0NNNNN* yazdı: Pzr Nis 01, 2018 5:54 pm amxx.cfg içine csd_aimsens 7 yazın
Ama önerilmez tabi
Hilesiz oyunculara uyarı vermesinin nedeni aniden mouseyi çevirip hs falan atınca oluyor benm kendi serverimde 2 ye kadar adminlere yetki uygulamaması gerektiğini söyledim 3 -4 -5 de tw alınıp varsa hile banlamaları gerektiğini söyledim etkili yol bu olsa gerek karar size kalmış
Dediğinizden bişey anlamadım fakat anti hile plugini gayet iyi çalışmakta o uyari vermesi önemsiz bişey. Hileli oyuncularda 50 ye kadar geliyor hilesiz oyuncularda ise 5e kadar oda zaten bala geliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Attenti0NNNNN*

csdguard

Mesaj gönderen Attenti0NNNNN* »

Leooo yazdı: Pzr Nis 01, 2018 5:57 pm
Attenti0NNNNN* yazdı: Pzr Nis 01, 2018 5:54 pm amxx.cfg içine csd_aimsens 7 yazın
Ama önerilmez tabi
Dediğinizden bişey anlamadım fakat anti hile plugini gayet iyi çalışmakta o uyari vermesi önemsiz bişey. Hileli oyuncularda 50 ye kadar geliyor hilesiz oyuncularda ise 5e kadar oda zaten bala geliyor.
Hayır kardeşim 50 kadar gelen nospread vs hileler oda zaten direk 35 40 falan geliyo sonra bi kere faha ateş ettimi banlanıyor 1 2 diye gitmiyo yani
Öte yandan dediğim kod CSDguard ın hassaslığını ayarlama kodu
Normal aim hack cd hack vs gibi hilelerde aim uyarıdı veriyor
Anlatamamış olabilirim belki kusura bakma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala