+1Yek'-ta yazdı: Çrş Mar 21, 2018 10:34 am İlgilenecek yetkili bile olsa banlanan kişi anında girebiliyor.
Açılmalı, fakat şöyle;
Bir yetki olmalı, bu yetkinin sadece oda açma ve oda açma yetkisi verebilecek yetkileri olması lazım. Bu yetki CSD paneline kayıt olanlara özel olarak verilmeli. Bu yetki verilir iken bazı şartlar konulmalı ve vermiş olduğu oda açma yetkisinden de sorumlu olmalı. Bu yetkilerin takibi yapılabilmeli ve eğer ters düşer ise CSD paneli kapatılmalı.
Açılmalı dedim fakat bu dediğime benzer bir sistem olmaz ise hiç gerek yok açmaya.
ts3.csduragi.com/pro açılsın mı ?
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ayrıca aynı ipden giren kişilerinbanlanması gerekiyor.
Bir log.txt de tutucak gün içerisinde aynı ipden farklı kimlikten girilirse banlansın.
Yani ismi banlansın.
O geldiginde adminler ajan olarak odalara girsin sonrası allah kerim banbanban
Bir log.txt de tutucak gün içerisinde aynı ipden farklı kimlikten girilirse banlansın.
Yani ismi banlansın.
Linklerini gizle |
-
Hocam ben cidden Ataturk kufur fln cildiriyorum ya [@Bilinmeyen Etiket] bu insan disi sahislarin ip adreslerini ogrenebilirsiniz eger mumkunse mantikli mi bilmiyorum kanitlarla beraber hukuki islem baslatilabilir mi ?
Linklerini gizle |
-
@Dead işte hocam dediğim gibi aşağıdaki yazdıklarım olursa ve 5 6 kişilik admin grubu olursa ilkten yine eskisi gibi olucak ve banlandıklarını görünce öle herkese sövemicekler. (dini,manevi değerlere)
Adminlerde Insan Sonuçta Gözden Kaçabilir.
Yukarı odalarda sorun&sikayet (ozelpm) diye oda acılsa video - ses kaydı - fotoğraf ile kanıtlanırsa kişinin ismi kalıcı olarak banlansın. (tekrar gelicekler o yüzden adminler normal user gibi odalara giricekler yakında bunuda öğrendikleri zaman kolay kolay küfür edemezler --HE ODAYA ŞİFRE KONUR O AYRI--)
Adminlerde Insan Sonuçta Gözden Kaçabilir.
Yukarı odalarda sorun&sikayet (ozelpm) diye oda acılsa video - ses kaydı - fotoğraf ile kanıtlanırsa kişinin ismi kalıcı olarak banlansın. (tekrar gelicekler o yüzden adminler normal user gibi odalara giricekler yakında bunuda öğrendikleri zaman kolay kolay küfür edemezler --HE ODAYA ŞİFRE KONUR O AYRI--)
FearLess yazdı: Çrş Mar 21, 2018 5:30 pm Ayrıca aynı ipden giren kişilerin banlanması gerekiyor.
Yani ismi banlansın.
FearLess yazdı: Çrş Mar 21, 2018 5:26 pm Açılması tarafındayım.
Eski CSD Olsun fakat musterilere özel perm verirsin. Yukarıda odalar olsun müşterilere özel.Ayraıca adminlerde alınmalı.
Ben Admin Olmak Icin Adayım![]()
Linklerini gizle |
-
Ben hard yasakli oldugum donem gunde 40 ban yemessem forumda kufurlu konu acardim.)
Taha ben girince 2 dk icinde banlayabiliyodu.
Paze biraz daha seriydi ama 1 gun olsun bikmadim.Bu cozum degil senin adami banlaman yalnizca hosuna gider.
Ama 2. Attigin mesaj mantikli.Mga dan onceki csd sistemi yapilabilir.
Sifresiz oda OLUSTURULAMAZ.
Ozelden mesaj atilamaz.
O zaman bu guruh zaten birakir.
Taha ben girince 2 dk icinde banlayabiliyodu.
Paze biraz daha seriydi ama 1 gun olsun bikmadim.Bu cozum degil senin adami banlaman yalnizca hosuna gider.
Ama 2. Attigin mesaj mantikli.Mga dan onceki csd sistemi yapilabilir.
Sifresiz oda OLUSTURULAMAZ.
Ozelden mesaj atilamaz.
O zaman bu guruh zaten birakir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Dogru soyluyosun ole olmali sadece ts3 ile ilgilencek ts3 sorumlusu lazim
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: NG -> NationalS
- İletişim:
+1 Müşterililerin Ana Panel Üzerinden Bağlana bileciği Birşey Olursa Güzel Olur.Gozyasi` yazdı: Çrş Mar 21, 2018 10:13 am Omer bey ben bu konudaki tavsiyemi daha oncede belirttim. Kesinlikle csd musterilerine ozel olmali. Bu sekilde faydasini hep birlikte gorecegimizi dusunuyorum.
Linklerini gizle |
-
Bencede Açılmalı Fakat Durmadan Bir Yetkili Kontrol Etmeli .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Açılsın, Panelden TS3 giriş linki atılsın, girenler de stabil olarak bir isimde girsin. Şifreli olsun ts3, bot gibi şeyler küfürlü odalar olmamalı. Eğer böyle olmaz ise açılmasın.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: SynergY @JB
kalıcı oda actırlmalı. surekli biri olması lazım odaların ısmını odaları kontrol amaclı ozelden kimse kimseye reklam vb yapması yasaklansın kimse kendi odasındaki harici hicbir kişiye ozel atamasın güzel olur
Linklerini gizle |