Yek'-ta yazdı: Çrş Mar 21, 2018 10:34 am
İlgilenecek yetkili bile olsa banlanan kişi anında girebiliyor.
Açılmalı, fakat şöyle;
Bir yetki olmalı, bu yetkinin sadece oda açma ve oda açma yetkisi verebilecek yetkileri olması lazım. Bu yetki CSD paneline kayıt olanlara özel olarak verilmeli. Bu yetki verilir iken bazı şartlar konulmalı ve vermiş olduğu oda açma yetkisinden de sorumlu olmalı. Bu yetkilerin takibi yapılabilmeli ve eğer ters düşer ise CSD paneli kapatılmalı.
Açılmalı dedim fakat bu dediğime benzer bir sistem olmaz ise hiç gerek yok açmaya.
yekta bire bir benim yazacaklarımı yazmış resmen aklımı okuyor heralde
açılsın
Yek'-ta yazdı: Çrş Mar 21, 2018 10:34 am
İlgilenecek yetkili bile olsa banlanan kişi anında girebiliyor.
Açılmalı, fakat şöyle;
Bir yetki olmalı, bu yetkinin sadece oda açma ve oda açma yetkisi verebilecek yetkileri olması lazım. Bu yetki CSD paneline kayıt olanlara özel olarak verilmeli. Bu yetki verilir iken bazı şartlar konulmalı ve vermiş olduğu oda açma yetkisinden de sorumlu olmalı. Bu yetkilerin takibi yapılabilmeli ve eğer ters düşer ise CSD paneli kapatılmalı.
Açılmalı dedim fakat bu dediğime benzer bir sistem olmaz ise hiç gerek yok açmaya.
Acılması bencede gerekli fakat forumdan uzaklaştırılan kişiler içinde önlem alınması gerekiyor burdan uzaklaştırıldıktan sonra ts3 adresine girip gereksiz ve seviyesiz işlemler yapılıyor..
Ve yetkanın düşüncelerinide göz önünde bulundurmanın gerekli oldugunu düşünüyorum....
Csduraginda aktif olan ts kullanmayi bilen csduragindan tssi olan bi sunucu sahibi ts3.csduragi.com adresine admin olarak giderse acilma tarafindayim o küfür islerini halletcek admin ama. Ben oraya gittiğimde benim anama babama söverlerse acilmama taraftariyim
Açılması tarafındayım.
Eski CSD Olsun fakat musterilere özel perm verirsin. Yukarıda odalar olsun müşterilere özel.Ayraıca adminlerde alınmalı.
Ben Admin Olmak Icin Adayım
Yozgatle yazdı: Çrş Mar 21, 2018 5:21 pm
Csduraginda aktif olan ts kullanmayi bilen csduragindan tssi olan bi sunucu sahibi ts3.csduragi.com adresine admin olarak giderse acilma tarafindayim o küfür islerini halletcek admin ama. Ben oraya gittiğimde benim anama babama söverlerse acilmama taraftariyim
İşte adminlerin özeli açık olacak. Sen de kanıtlı fotoatıcaksın ama yani sen başlatırsan da snn banlanman gerekir.